Tendències:

França

Marc de Bourgogne 20 Ans

Volum 70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Licors i cremes (Destil·lats)
Productor: Joseph Cartron
Volum: 70cl
País: França
NOTA DE TAST: Color: Marc de Bourgogne 20 Ans mostra un color de vell roure, ambre clar. Transparent, brillantor mitjana. Olor: obert amb molta complexitat aromàtica. Raïm aixafades, notes de most de raïm i llavors, però també de menta amb pebre i vainilla. Sabor: generosa boca suau que es fon. La textura és equilibrada. Finament arbrat del millor origen. El producte és suau i ben equilibrat, sense calidesa. De bona longitud en boca: 20-25 en l'escala de Caudalie PRODUCTOR: Joseph Cartron ALCOHOL: 42% MARIDATGE: Ideal com a digestiu per a ser servit a temperatura ambient.

Descripció sobre Marc de Bourgogne 20 Ans

Marc de Bourgogne 20 Ans

NOTA DE TAST:

 • Color: Marc de Bourgogne 20 Ans mostra un color de vell roure, ambre clar. Transparent, brillantor mitjana.
 • Olor: obert amb molta complexitat aromàtica. Raïm aixafades, notes de most de raïm i llavors, però també de menta amb pebre i vainilla.
 • Sabor: generosa boca suau que es fon. La textura és equilibrada. Finament arbrat del millor origen. El producte és suau i ben equilibrat, sense calidesa. De bona longitud en boca: 20-25 en l'escala de Caudalie

PRODUCTOR: Joseph Cartron

ALCOHOL: 42%

MARIDATGE: Ideal com a digestiu per a ser servit a temperatura ambient.

Veure més

The Producer

Joseph Cartron

Joseph Cartron

Creador de sabors i gustos de l'arquitecte en Nuits-Saint-Georges, Joseph cartró, liquorist destil · leria des de 1882, ha construït la seva reputació sobre l'excel · lent qualitat i autenticitat del seu fruit.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Marc de Bourgogne 20 Ans

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Marc de Bourgogne 20 Ans:Puntua Marc de Bourgogne 20 Ans:

4 /5

La Molt Antiga Marc de Bourgogne signar Joseph cartró consumir a temperatura ambient, lentament però amb gust, en un vidre corbat agradable amb vores estrets. Ell gaudeix perquè es necessita temps per avaluar els progressos realitzats en vint anys
Veure més
,