Tendències:

França

Mentzendorff Kummel 50cl

50cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Licors i cremes (Destil·lats)
Productor: Mentzendorff
Volum: 50cl Altres volums
Vol. D'alcohol: 38%
País: França
NOTA DE TAST: Color: clar com el vidre. Olor: aromes potents i elevats d'anís, comí i tocs de ratlladura de taronja. Sabor: dolç, sabors de comí de prat i pebre blanc, notes de regalèssia persistents en el final, amb un gran equilibri de dolçor i espècies. PRODUCTOR: Distillerie Combier. PAÍS: França. DETALLS D'ELABORACIÓ: la llavor de comí de prat es col·loca en tancs amb alcohol natural derivat de la remolatxa sucrera. Els alambins de l'olla s'escalfen amb vapor durant 7 hores i el vapor passa per sota dels alambins a 152 ° C a 7 bar de pressió. A aquesta temperatura, l'alambí encara triga 20 minuts a començar a bullir. Una vegada que el destil·lat passa a través de les canonades de refredament, es recull en tines inerts i després es destil·la dues vegades per produir una claredat de sabor excepcional. Durant la primera destil·lació, es retenen els cors i les cues, però, s'eliminen els caps inestables. Els cors i les cues es sotmeten junts a una segona destil·lació de la qual només es recullen els cors. Aquest líquid clar i estable estransferido a dipòsits d'acer inoxidable on es barreja amb sucre i es redueix a un 38% en aigua amb aigua ionitzada. Roman en aquests dipòsits durant 2 mesos abans de l'embotellat. S'esbandeix a continuació amb un alcohol neutre, s'omple i cera de segellat amb la mà. GRAU ALCOHÒLIC: 38%

Descripció sobre Mentzendorff Kummel 50cl

Mentzendorff Kummel 50cl

NOTA DE TAST:

 • Color: clar com el vidre.
 • Olor: aromes potents i elevats d'anís, comí i tocs de ratlladura de taronja.
 • Sabor: dolç, sabors de comí de prat i pebre blanc, notes de regalèssia persistents en el final, amb un gran equilibri de dolçor i espècies.

PRODUCTOR: Distillerie Combier.

PAÍS: França.

DETALLS D'ELABORACIÓ: la llavor de comí de prat es col·loca en tancs amb alcohol natural derivat de la remolatxa sucrera. Els alambins de l'olla s'escalfen amb vapor durant 7 hores i el vapor passa per sota dels alambins a 152 ° C a 7 bar de pressió. A aquesta temperatura, l'alambí encara triga 20 minuts a començar a bullir. Una vegada que el destil·lat passa a través de les canonades de refredament, es recull en tines inerts i després es destil·la dues vegades per produir una claredat de sabor excepcional. Durant la primera destil·lació, es retenen els cors i les cues, però, s'eliminen els caps inestables. Els cors i les cues es sotmeten junts a una segona destil·lació de la qual només es recullen els cors. Aquest líquid clar i estable estransferido a dipòsits d'acer inoxidable on es barreja amb sucre i es redueix a un 38% en aigua amb aigua ionitzada. Roman en aquests dipòsits durant 2 mesos abans de l'embotellat. S'esbandeix a continuació amb un alcohol neutre, s'omple i cera de segellat amb la mà.

GRAU ALCOHÒLIC: 38%

Veure més

Opinions sobre Mentzendorff Kummel 50cl

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

4 /5

- Mentzendorff Kümmel té, des de 1823, ha experimentat una notable història.
- Tot comença i giraven sobre un antic Pazo, anomenat Allasch, en Livonia uns 40 quilòmetres del port bàltic de Riga.
- Els barons van passar a la vella recepta familiar d'acord amb els que es fan per al gaudi dels seus amics un licor anomenat Kümmel Allasch Kümmel. Una empresa d'exportació a Riga, anomenada "Mentzendorff" va suggerir als barons que li facin la Kümmel per a l'exportació. Altres fabricants de licor Europea van començar a imitar el licor i estretament copiar l'etiqueta, sense aconseguir però per a que coincideixi amb la genuïna 'finor' de l'original Mentzendorff Kümmel.
- Avui en dia, el Allasch Kümmel es coneix sota Mentzendorff Kümmel. Es produeix en Saumur, a França, per la destil·leria més antiga de la destil·leria Vall del Loira, Combier que va ser fundada el 1834.
- Lucas Bols es creu que s'ha produït la primera Kümmel en la dècada de 1570, en l'època en què va començar a fer ginebra. Fabricat amb comí, un parent de la llavor de comí de prat, i les qualitats de foc aquesta espècia aporta a la cuina li dóna un avantatge extra. En procedir de la regió, la producció Kümmel ha enganxat tenaçment al nord-oest d'Europa ia través dels Estats del Bàltic i Escandinàvia.
- "Si els seus clients es neguen a sortir, obrir una magnífica magnum de Mentzendorff Kümmel Això facilitarà la digestió dels menjars fins i tot més cordials, mantenint la festa indefinidament." Johnny Ray The Telegraph 29 de novembre del 2008.
Veure més
,

Other products from the distillery