Tendències:

Licors i cremes

Montana Ginja With Fruit 1L

Volum 1L

7,75€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Licors i cremes (Destil·lats)
Productor: Caves Montanha
Volum: 100cl
Vol. D'alcohol: 16%
NOTA DE TAST DE Montana Ginja With Fruit 1L : Color: Vinotinto molt fosc amb tints violeta. Amb una textura molt densa. Olor: Notes aromàtiques a fruits del bosc; cireres, nabius vermells, maduixes, gerds. Sabor: Sabor dolç i afruitat a cireres, amb un regust alcohòlic i molt dens al paladar. PRODUCTOR: Caves Montanha. PAÍS: Portugal. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest licor típic de Portugal i conegut com "Ginjinhha" s'elabora macerant les fruites del bosc, especialment les cireres en un alcohol d'alt volum. La maceració es porta a terme durant 3 mesos i posteriorment es destil·la per obtenir el producte final, un licor de cireres molt ric en sabors i aromes. Aquest licor pot consumir pur o en barreges de còctels, preferiblement en còctels digestius o de densitat alta, es tracta d'un bon complement del whisky i altres destil·lats més bàsics. GRAU ALCOHÒLIC: 16%

Elaboració de Montana Ginja With Fruit 1L

Montana Ginja With Fruit 1L

NOTA DE TAST DE Montana Ginja With Fruit 1L:

  • Color: Vinotinto molt fosc amb tints violeta. Amb una textura molt densa.
  • Olor: Notes aromàtiques a fruits del bosc; cireres, nabius vermells, maduixes, gerds.
  • Sabor: Sabor dolç i afruitat a cireres, amb un regust alcohòlic i molt dens al paladar.

PRODUCTOR: Caves Montanha.

PAÍS: Portugal.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest licor típic de Portugal i conegut com "Ginjinhha" s'elabora macerant les fruites del bosc, especialment les cireres en un alcohol d'alt volum. La maceració es porta a terme durant 3 mesos i posteriorment es destil·la per obtenir el producte final, un licor de cireres molt ric en sabors i aromes. Aquest licor pot consumir pur o en barreges de còctels, preferiblement en còctels digestius o de densitat alta, es tracta d'un bon complement del whisky i altres destil·lats més bàsics.

GRAU ALCOHÒLIC: 16%

Veure més

The Producer

Caves Montanha

Caves Montanha

Amb seu a Anadia, les Coves de la Muntanya van ser fundades el 1943 per Adriano Henriques, passant d'aquí de pares a fills, estant ara a la quarta generació. Centrat en la producció, comercialització i distribució de begudes, ha buscat amb el pas de molts anys i algunes generacions el mateix propòsit ... la qualitat dels productes que presenta als seus clients. Prova d'això són els molts premis de qualitat que ha anat guanyant al llarg dels anys.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Montana Ginja With Fruit 1L

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.