Tendències:

Licors i cremes

Quinta de São Francisco Licoroso Dry 20 Anys 75cl

Volum 75cl

35,75€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Licors i cremes (Destil·lats)
Productor: Companhia Agricola do Sanguinhal
Volum: 75cl
Raïms: Arinto, Fernao Pires, Vital
Vol. D'alcohol: 18%
NOTA DE TAST: Vista: Cervatillo en color. Nas: Intens, potent, afruitat amb notes d'espècies. Boca: Sec amb una excel·lent acidesa. Complex, amb notes de fusta i un sabor sec. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Liquors & creams VINYA: Tot va començar el 1926, quan Abel Pereira dóna Fonseca va fundar la Companyia Agrícola fer Sanguinhal. Avui dia, la Cinquena de S. Francisco és on es pot conèixer l'àrea més gran de vi propietat de la companyia d'explotació Sanguinhal, en els soterranis es produeixen i embotellen vins de licor amb aquestes característiques excel·lents. Les vinyes de Cinquena de S. Francesc es planten en pendents pronunciades compostes de sòl argilós i exposades al sud-est. Aquí, el raïm aconsegueixen un alt grau de maduresa, gràcies al clima atlàntic. RAÏM: vitals, Fernão Pires, Arinto. ENVELLIMENT: El vi envelleix durant diversos anys en bótes de roure francès i portuguès. ELABORACIÓ: El procés d'elaboració és similar a la utilitzada per produir vi de Porto. El procés de fermentació es duu a terme mitjançant l'addició de l'esperit de brandi als mosts en completa la fermentació, fins que el contingut final d'alcohol arriba el 21% vol. MARIDATGE: Excel·lent com a aperitiu o després dels àpats, ideal per acompanyar postres saborosos. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C ALCOHOL: 18 ° C

Elaboració de Quinta de São Francisco Licoroso Dry 20 Anys 75cl

Quinta de São Francisco Licoroso Dry 20 Anys 75cl (Arinto, Fernao Pires i Vital)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Cervatillo en color.
  • Nas: Intens, potent, afruitat amb notes d'espècies.
  • Boca: Sec amb una excel·lent acidesa. Complex, amb notes de fusta i un sabor sec.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Liquors & creams

VINYA: Tot va començar el 1926, quan Abel Pereira dóna Fonseca va fundar la Companyia Agrícola fer Sanguinhal. Avui dia, la Cinquena de S. Francisco és on es pot conèixer l'àrea més gran de vi propietat de la companyia d'explotació Sanguinhal, en els soterranis es produeixen i embotellen vins de licor amb aquestes característiques excel·lents. Les vinyes de Cinquena de S. Francesc es planten en pendents pronunciades compostes de sòl argilós i exposades al sud-est. Aquí, el raïm aconsegueixen un alt grau de maduresa, gràcies al clima atlàntic.

RAÏM: vitals, Fernão Pires, Arinto.

ENVELLIMENT: El vi envelleix durant diversos anys en bótes de roure francès i portuguès.

ELABORACIÓ: El procés d'elaboració és similar a la utilitzada per produir vi de Porto. El procés de fermentació es duu a terme mitjançant l'addició de l'esperit de brandi als mosts en completa la fermentació, fins que el contingut final d'alcohol arriba el 21% vol.

MARIDATGE: Excel·lent com a aperitiu o després dels àpats, ideal per acompanyar postres saborosos.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C

ALCOHOL: 18 ° C

Veure més

The Producer

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agricola do Sanguinhal

La Companhia Agrícola do Sanguinhal va ser fundada l'any 1926 per Abel Pereira da Fonseca per gestionar les propietats que tenia a la regió de Bombarral.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Quinta de São Francisco Licoroso Dry 20 Anys 75cl

3

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta de São Francisco Licoroso Dry 20 Anys 75cl:Puntua Quinta de São Francisco Licoroso Dry 20 Anys 75cl:

3 /5

Veure més
,

És imponent