Tendències:

Lots i regals

Joc de Cata Premium

37,91€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Lots i regals
Productor: Popy Wine
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Joc de Tast Premium és un Set complert, amb diversos accessoris dissenyat per tastar d'una forma correcta i ràpida ja siguin vins o caves. Aquest senzill kit està compost de: Tastavins, tallacàpsules, recollidora, termòmetre de servei, llevataps sense fi i identificadors d'ampolles. Presentació en caixa de metall. FABRICANT: Popy Wine

Elaboració de Joc de Cata Premium

Joc de Cata Premium

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

Joc de Tast Premium és un Set complert, amb diversos accessoris dissenyat per tastar d'una forma correcta i ràpida ja siguin vins o caves. Aquest senzill kit està compost de: Tastavins, tallacàpsules, recollidora, termòmetre de servei, llevataps sense fi i identificadors d'ampolles. Presentació en caixa de metall.

FABRICANT: Popy Wine

Veure més

The Brand

Popy Wine

Popy Wine

A partir d'ara pot conèixer, també a través d'Internet, la nostra empresa Popy Wine i els productes o serveis que posem a la seva disposició: una àmplia gamma dissenyada per respondre a les seves necessitats. A més, els nostres experts estan a la seva disposició per assessorar-lo en els aspectes tècnics, relaccionados amb el protocol del món del vi.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Joc de Cata Premium

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Joc de Cata Premium:Puntua Joc de Cata Premium:

4 /5

Set complet, amb diversos accessoris dissenyat per tastar d'una manera correcta i ràpida ja siguin vins o caves. Aquest senzill kit està compost de: Tastavins, tallacàpsules, recollidora, termòmetre de servei, llevataps sense fi i identificadors d'ampolles. Presentació en caixa de metall.
Veure més
,

Juego de Cata Premium