Tendències:

Lots i regals

recollidora Inox

2,87€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Lots i regals
Productor: Popy Wine
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Recollidora Inox (1 unitat) és un anell metàl·lic amb feltre extraïble banyat en níquel amb lacat inalterable que evita el seu deteriorament. Impedeix que les gotes de vi rellisquin per l'ampolla i taquin les estovalles. Imprescindible a la taula per al servei i la presentació d'un vi. Embalat en caixa de cartró. FABRICANT: Popy Wine

Elaboració de recollidora Inox

recollidora Inox

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

Recollidora Inox (1 unitat) és un anell metàl·lic amb feltre extraïble banyat en níquel amb lacat inalterable que evita el seu deteriorament. Impedeix que les gotes de vi rellisquin per l'ampolla i taquin les estovalles. Imprescindible a la taula per al servei i la presentació d'un vi. Embalat en caixa de cartró.

FABRICANT: Popy Wine

Veure més

The Brand

Popy Wine

Popy Wine

A partir d'ara pot conèixer, també a través d'Internet, la nostra empresa Popy Wine i els productes o serveis que posem a la seva disposició: una àmplia gamma dissenyada per respondre a les seves necessitats. A més, els nostres experts estan a la seva disposició per assessorar-lo en els aspectes tècnics, relaccionados amb el protocol del món del vi.

Més sobre el Celler

Opinions sobre recollidora Inox

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de recollidora Inox:Puntua recollidora Inox:

4 /5

Anell metàl · lic amb feltre extraïble banyat en níquel amb lacat inalterable que evita el seu deteriorament. Impedeix que les gotes de vi rellisquin per l'ampolla i taquin les estovalles. Imprescindible a la taula per al servei i la presentació d'un vi. Embalatge en caixa de cartró.
Veure més
,

Recogegotas Inox (1 Unidad)