Tendències:

Lots i regals

Set Catador Conservación

51,86€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Lots i regals
Productor: Popy Wine
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Setembre Catador Conservació és un setembre especial per tast i conservació del vi. Aquest imprescindible setembre conté un tastavins homologat, un llevataps especial per a cava i vins escumosos, 1 tallacàpsules, un termòmetre de servei, classificadors d'ampolles, una bomba de buit Popy Wine i un tap de buit per a la bomba. Presentació en caixa de metall. FABRICANT: Popy Wine

Elaboració de Set Catador Conservación

Set Catador Conservación

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

Setembre Catador Conservació és un setembre especial per tast i conservació del vi. Aquest imprescindible setembre conté un tastavins homologat, un llevataps especial per a cava i vins escumosos, 1 tallacàpsules, un termòmetre de servei, classificadors d'ampolles, una bomba de buit Popy Wine i un tap de buit per a la bomba. Presentació en caixa de metall.

FABRICANT: Popy Wine

Veure més

The Brand

Popy Wine

Popy Wine

A partir d'ara pot conèixer, també a través d'Internet, la nostra empresa Popy Wine i els productes o serveis que posem a la seva disposició: una àmplia gamma dissenyada per respondre a les seves necessitats. A més, els nostres experts estan a la seva disposició per assessorar-lo en els aspectes tècnics, relaccionados amb el protocol del món del vi.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Set Catador Conservación

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Set Catador Conservación:Puntua Set Catador Conservación:

4 /5

Set especial per tast i conservació del vi. Aquest imprescindible setembre conté un tastavins homologat, un llevataps especial per a cava i vins escumosos, 1 tallacàpsules, un termòmetre de servei, classificadors d'ampolles, una bomba de buit Popy Wine i un tap de buit per a la bomba. Presentació en caixa de metall.
Veure més
,