Tendències:

Opinions de clients sobre Uvinum

Què diuen els nostres clients?

Les opinions dels clients són molt importants per a Uvinum. Gràcies a les seves valoracions, crítiques i experiències podem seguir millorant el nostre servei i la nostra atenció al client, ja que ens ajuden a millorar fent que l'experiència de compra sigui fàcil, ràpida i segura.

Amb les aportacions que comparteixen els nostres clients mitjançant la seva opinió, sumada a la nostra passió pel vi, hem desenvolupat un servei web i una app on els nostres clients poden trobar i comprar fàcilment els vins, escumosos, destil·lats i cerveses que els interessen, sense complicacions i d'una manera 100% segura.

I gràcies a les seves valoracions i experiències de compra també ens hem convertit en l'única botiga del sector on comprar vins de tot el món amb diverses ofertes a la vegada, assegurant així que sempre oferim el millor preu de venda possible.

A més, darrere del web de Uvinum hi ha un equip d'atenció al client que treballa perquè l'experiència sigui la millor possible i està a disposició dels nostres clients tant per telèfon, com per email i xat. És, així mateix, un servei d'atenció al client format per professionals multilingües, que ofereixen atenció online i telefònica en els idiomes dels països on Uvinum és present.

Però les opinions dels nostres clients no només ens ajuden a millorar com a servei, sinó que també ajuden a altres persones a prendre millors decisions de compra: les seves valoracions i crítiques als productes disponibles compten amb la visibilitat més gran possible perquè altres persones puguin guiar-se i encertar en la seva decisió. De fet, Uvinum va néixer amb la voluntat de facilitar la compra en línia de vins, destil·lats, cerveses i altres productes oferint recomanacions personalitzades i al millor preu possible, sempre amb la vocació de compartir i animar que els nostres clients comparteixin les seves opinions, valoracions, crítiques i experiències sobre Uvinum i sobre els productes que hi han comprat.

Descobreix com valoren altres clients la seva experiència de compra a Uvinum

Antonio Radovan Gonzalves

10 /10

Penso continuar utilitzant els serveis de UVINUM per a les meves properes compres de Ví.
Alfred Gutierrez Cadenas

10 /10

m'he convertit en fildel client !
Pol Gamell Kitson

10 /10

cap problema, tot perfecte. gràcies
Pol Gamell Kitson

10 /10

tot molt bé, el servei molt bo. moltes gràcies.
Jordi Sangres

10 /10

Boa
Xavier Pons

7 /10

Bon embalatge i a temps.
Xavier Garcia Laporta

10 /10

Un servicio rápido y excelente.
Abdou Mawa Ndiaye

5 /10

perfecta
Bernat Comellas

10 /10

L'embalatge molt bé
Malcolm Turner-morgan

10 /10

Great service arrived on time
Guillermo Arregui

9 /10

Mola be
Jorge Calderó Peralta

10 /10

rapid i preu inmillorable
Montserrat Braut Fortuny

10 /10

Molt contenta
Trusted Shops reviewer