Tendències:

Packs de regal

Estoig especial 7 Magnífics

75cl

42,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Categoria:Packs de regal (Lots i regals)
Productor: 7 Magnifics
Volum: 75cl
DESCRIPCIÓ Estoig especial 7 Magnífics : Somiadors: Vi color robí, amb ribets granats. Aroma de fruits madurs (confitura de maduixes, préssec), amb agradables i netes notes de bosc mediterrani (farigola) i espècies (clau). Ben estructurat, amb força i extraordinària personalitat. Ideal per a tot tipus de carns a la brasa i embotits tradicionals. Prova-ho també amb receptes tradicionals de la gastronomia empordanesa, com el pollastre amb gambes o l'ànec amb naps. Amb formatges, millor d'ovella curats. El Senat del Montsant: De color robí profund i lluminós, té una aroma de fruites del bosc i confitura de gerds, amb alguns matisos làctics de mantega i toffee. En boca és afruitat i delicat, marcat per suaus tanins. Els seus tres varietats s'uneixen per crear un vi d'ànima mediterrània. La garnatxa té un perfil aromàtic molt sensual, de gran complexitat i bona estructura. La samsó és aromàticament molt intensa, aporta un grau moderat i una molt bona acidesa. La syrah aporta un matís que ajuda a aconseguir un millor equilibri del vi.Un vi que representa l'essència de la seva terra i que acompanyarà perfectament plats mediterranis. Des d'una senzilla graellada de carn a tot tipus d'embotits. També formatges d'ovella semicurats. Servir a 15ºC. Rebels de Batea (Negre): Color cirera picota. Vi ric i aromàtic, amb típiques notes varietals de fruites vermelles. A la boca els seus tanins són rodons i suaus, amb exuberants matisos fruiters (maduixes i gerds). Una excel·lent garnatxa harmonitza amb tot tipus de carns a la brasa o amb uns ous estrellats. I té la delicadesa suficient per acompanyar un tataki de tonyina. Els formatges semicurats i curats seran ideals amb un vi jove i equilibrat com aquest.

Elaboració de Estoig especial 7 Magnífics

Estoig especial 7 Magnífics

DESCRIPCIÓ Estoig especial 7 Magnífics :

Somiadors: Vi color robí, amb ribets granats. Aroma de fruits madurs (confitura de maduixes, préssec), amb agradables i netes notes de bosc mediterrani (farigola) i espècies (clau). Ben estructurat, amb força i extraordinària personalitat. Ideal per a tot tipus de carns a la brasa i embotits tradicionals. Prova-ho també amb receptes tradicionals de la gastronomia empordanesa, com el pollastre amb gambes o l'ànec amb naps. Amb formatges, millor d'ovella curats.

El Senat del Montsant: De color robí profund i lluminós, té una aroma de fruites del bosc i confitura de gerds, amb alguns matisos làctics de mantega i toffee. En boca és afruitat i delicat, marcat per suaus tanins. Els seus tres varietats s'uneixen per crear un vi d'ànima mediterrània. La garnatxa té un perfil aromàtic molt sensual, de gran complexitat i bona estructura. La samsó és aromàticament molt intensa, aporta un grau moderat i una molt bona acidesa. La syrah aporta un matís que ajuda a aconseguir un millor equilibri del vi.Un vi que representa l'essència de la seva terra i que acompanyarà perfectament plats mediterranis. Des d'una senzilla graellada de carn a tot tipus d'embotits. També formatges d'ovella semicurats. Servir a 15ºC.

Rebels de Batea (Negre): Color cirera picota. Vi ric i aromàtic, amb típiques notes varietals de fruites vermelles. A la boca els seus tanins són rodons i suaus, amb exuberants matisos fruiters (maduixes i gerds). Una excel·lent garnatxa harmonitza amb tot tipus de carns a la brasa o amb uns ous estrellats. I té la delicadesa suficient per acompanyar un tataki de tonyina. Els formatges semicurats i curats seran ideals amb un vi jove i equilibrat com aquest.

Veure més

Opinions sobre Estoig especial 7 Magnífics

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.