Tendències:

Packs de regal

Pack de Caldos Extremeños

75cl

35,80€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Categoria:Packs de regal (Lots i regals)
Productor: Valdeorite
Volum: 75cl
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Un pack de 3 ampolles de vins extremenys del celler Valdeorite. PRODUCTOR: Valdeorite. INFORMACIÓ ADDICIONAL:-Origen: Espanya.Composició de l'pack: 1 ampolla de vi negre Rutes de l'Art: un vi negre que pertany al celler Valdeorite i de la D.O VT Extremadura. Compost per raïms de varietats 60% Ull de llebre i 40% Syrah. 1 ampolla de vi negre Rutes de la Passió: un vi negre procedent del celler Valdeorite i amb denominació d'origen VT Extremadura. Elaborat a partir de les varietats de raïms de Tempranillo i Mazuelo. 1 ampolla de vi negre Lar de Barros Jove: un vi negre pertanyent als cellers Valdeorite i amb DO. Ribera d'el Guadiana. Compost per raïms de la varietat 100% Ull de llebre ..

Elaboració de Pack de Caldos Extremeños

Pack de Caldos Extremeños

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

  • Un pack de 3 ampolles de vins extremenys del celler Valdeorite.

PRODUCTOR: Valdeorite.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:-Origen: Espanya.Composició de l'pack:

  • 1 ampolla de vi negre Rutes de l'Art: un vi negre que pertany al celler Valdeorite i de la D.O VT Extremadura. Compost per raïms de varietats 60% Ull de llebre i 40% Syrah.
  • 1 ampolla de vi negre Rutes de la Passió: un vi negre procedent del celler Valdeorite i amb denominació d'origen VT Extremadura. Elaborat a partir de les varietats de raïms de Tempranillo i Mazuelo.
  • 1 ampolla de vi negre Lar de Barros Jove: un vi negre pertanyent als cellers Valdeorite i amb DO. Ribera d'el Guadiana. Compost per raïms de la varietat 100% Ull de llebre ..
Veure més

Opinions sobre Pack de Caldos Extremeños

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.