Tendències:

Packs de regal

Sechs Rosé España Rosato

4.5L

40,26€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Categoria:Packs de regal (Lots i regals)
Productor: Sechs Roséweine
Volum: 450cl
Raïms: Merlot
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: En el paquet de 6 vins rosats Espanya Rosato, dues ampolles de tres regions diferents esperen la seva degustació. Dos vins de Catalunya, la Manxa i Rioja de cellers de renom com Segura Vídues, Baró de Llei i Navarro López es troben entre ells. PRODUCTOR: Sechs Roséweine. INFORMACIÓ ADDICIONAL: Aquests roses d'encaix es van vinificar en dos casos de manera temperada d'ull de llebre, mentre que es va fer un rosat amb l'addició de Merlot. Gaudiu de la varietat de vins rosats espanyols, preferiblement amb marisc a la graella o rostits, amb el paquet de vins juny rosa Espanya Rosato. Contingut del paquet de 6 vins rosats "Espanya Rosato" - 3 x 2 roses d'Espanya. 2 x 0,75l Ull de llebre Rosat de Navarro López de la Manxa. 2 x 0,75 l de rosa de Baró De Llei, SA de Rioja. 2 x 0,75l ROSAT Rosé de Segura Vídues de Catalunya.

Elaboració de Sechs Rosé España Rosato

Sechs Rosé España Rosato (Merlot)

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: En el paquet de 6 vins rosats Espanya Rosato, dues ampolles de tres regions diferents esperen la seva degustació. Dos vins de Catalunya, la Manxa i Rioja de cellers de renom com Segura Vídues, Baró de Llei i Navarro López es troben entre ells.

PRODUCTOR: Sechs Roséweine.

INFORMACIÓ ADDICIONAL: Aquests roses d'encaix es van vinificar en dos casos de manera temperada d'ull de llebre, mentre que es va fer un rosat amb l'addició de Merlot. Gaudiu de la varietat de vins rosats espanyols, preferiblement amb marisc a la graella o rostits, amb el paquet de vins juny rosa Espanya Rosato.

Contingut del paquet de 6 vins rosats "Espanya Rosato" - 3 x 2 roses d'Espanya.

2 x 0,75l Ull de llebre Rosat de Navarro López de la Manxa.
2 x 0,75 l de rosa de Baró De Llei, SA de Rioja.
2 x 0,75l ROSAT Rosé de Segura Vídues de Catalunya.

Veure més

Opinions sobre Sechs Rosé España Rosato

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Sechs Rosé España Rosato :Puntua Sechs Rosé España Rosato :

4 /5

Amb la meva parella, vam celebrar una ocasió especial amb Sechs Roséweine España Rosato Jeroboam.
Intens a la vista. Olors de maduixes silvestres. Un Sechs Roséweine España Rosato Jeroboam mai és una experiència lleugera.
Queda bé amb un peix fort.
Veure més
,

Sechs Roséweine España Rosato Jeroboam