Biscuits de Mantega 100g

Jules Destrooper (Pastes i pastissos)

3,37€ + 28,01€ Enviament (15 - 22 díes)

3,37/unitat

Enviament: 28,01€ (15 - 22 díes) per Delicat (Espanya)

Rebràs 0.04 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

Les galetes Jules Destrooper neixen a Bèlgica durant la segona meitat del segle XIX, de la mà d'un forner, Jules Destrooper, que va començar a preparar les galetes de Ametlla per obsequiar-com a agraïment als seus clients. L'èxit que van tenir va obligar al forner a dur a terme una producció artesanal a escala superior. Desde1886 les galetes Jules Destrooper es preparen amb les mateixes receptes, utilitzant els mateixos ingredients naturals i sense additius, conservants, ni colorants. Només mantega cremosa, ous frescos, flor de farina i sucre refinat.

Fitxa tècnica ·

Categoria:Pastes i pastissos (Postres i dolços,Gourmet)
Productor: Jules Destrooper

Descripció · Jules Destrooper

Biscuits de Mantega 100g

Les galetes Jules Destrooper neixen a Bèlgica durant la segona meitat del segle XIX, de la mà d'un forner, Jules Destrooper, que va començar a preparar les galetes de Ametlla per obsequiar-com a agraïment als seus clients. L'èxit que van tenir va obligar al forner a dur a terme una producció artesanal a escala superior. Desde1886 les galetes Jules Destrooper es preparen amb les mateixes receptes, utilitzant els mateixos ingredients naturals i sense additius, conservants, ni colorants. Només mantega cremosa, ous frescos, flor de farina i sucre refinat.

Jules Destrooper

Comprar Gourmet Jules Destrooper:

Opinions

Opinió destacada sobre Biscuits de Mantega 100g

Publicat el a les 04.53

4/5

Biscuits of Butter 100g

Aquesta galeta daurada cruixent conegut mantega encara es cou al forn d'acord amb la recepta de la família del segle 19.
llegir complet

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Pastes i pastissos