Tendències:

Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

Bisol Prosecco Valdabbiadene Jeio Extra Dry

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene (Veneto, Itàlia)
Celler: Bisol
Volum: 75cl
Raïms: Glera (85%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
Tipus D'escumós: Extra Sec

Descripció sobre Bisol Prosecco Valdabbiadene Jeio Extra Dry

Bisol Prosecco Valdabbiadene Jeio Extra Dry (Glera)

Productor: Bisol

DO: Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

Els raïms: Glera

Veure més

El Celler

Bisol

Bisol

El primer testimoni que acredita la presència de la família Bisol en el cor històric de la zona de producció de Prosecco es troba a la República de Venècia de 1542, on els Bisol apareixen com a "patrons obrers" d'una immensa finca pertanyent a la família noble de la Des de Pula: un territori anomenat Chartice, l'actual i molt prestigiós turó de Cartizze.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Bisol Prosecco Valdabbiadene Jeio Extra Dry

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Bisol Prosecco Valdabbiadene Jeio Extra Dry:Puntua Bisol Prosecco Valdabbiadene Jeio Extra Dry:

4 /5

No va quedar bé amb la carn. Vam provar aquest Bisol amb els socis del club.
Atractiu i intens color. Aromes de fleca. Sabia com un caramel.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega