Santa Margherita Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Brut

Santa Margherita (Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene)

15,52€ 12,55€ + 20,00€ Enviament (7 - 9 díes)

93,12€ 75,30€ + 20,00€ Enviament (7 - 9 díes)

186,24€ 150,60€ + 20,00€ Enviament (7 - 9 díes)

15,52€ 12,55/unitat

Estalvia 2,97€! (-19%)

Enviament: Perbaccowein ES (Germany)

Rebràs 0.17 punts per cada unitat que compris

El temps d'entrega és aproximat:
- Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.

NOTA DE TAST: Color: Groc clar. Nas: elegant ram de flors d'acàcia i préssec amb sabors de poma i pera delicats. Boca: Bé, bombolles persistents, sabor harmònic, fresc i afruitat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene VINYA: Santa Margherita. Des de l'antiguitat, la producció de vi Conegliano Valdobbiadene. L'empresa Santa Margherita va ser fundada en els anys trenta pel comte Gaetano Marzotto (va comprar 1.000 hectàrees de terra cultivable, de les quals 140 hectàrees de vinyes), un empresaris il·lustrats i hipermetrops. El seu somni era desenvolupar un projecte per a la integració de l'agricultura i la indústria. El nou concepte va ser l'apreciació del raïm que es basa en una limitada i caracteritzada zona de cultiu, la qual cosa va ser una veritable revolució per l'enologia nacional. vuitanta anys Santa Margherita produeix moderna, d'alta qualitat, vins innovadors: una àmplia gamma de vins i escumants elaborats a partir de raïms de Veneto de l'Est i Trentino-Alto Adige, en particular per denProsecco. Santa Margherita mira cap enrere en el camp en una experiència que es remunta a 1952, és a dir, 17 anys abans de l'especificació corresponent. Va ser construït el 1540 al centre històric i ara alberga el centre cultural municipal. Per més de vuitanta anys, Santa Margherita ara contribueix a l'èxit internacional dels vins tranquils i vins italians prosecco. En la dècada de 1950 va ser una de les primeres cellers que produeixen els vins de raïm Spumante Glera. Avui dia, la producció de primera classe Prosecco ha pres un paper igualment central, com els vins tranquils.RAÏMS: Glera ENVELLIMENT: tradicional producció de vi escumós a l'ampolla. ELABORACIÓ: La Santa Margherita Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Brut prové de la combinació única de vinyes, que es conreen als turons de Conegliano Valdobbiadene durant segles. Els pisos de Conegliano Valdobbiadene no només són origen molt antic, però també tenen uns pocs quilòmetres l'un de l'altre diferències significatives. Conté sulfits. MARIDATGE: aperitiu, aperitius, plats de peix. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C GRAU ALCOHÒLIC: 11,5%

Fitxa tècnica · Santa Margherita Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Brut

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene (Veneto,Itàlia)
Celler: Santa Margherita
Volum: 75cl
Raïms: Glera (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11.5%
Tipus D'escumós: Brut
Veure més »

Descripció · Santa Margherita

Santa Margherita Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Brut (Glera)

NOTA DE TAST:

  • Color: Groc clar.
  • Nas: elegant ram de flors d'acàcia i préssec amb sabors de poma i pera delicats.
  • Boca: Bé, bombolles persistents, sabor harmònic, fresc i afruitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

VINYA: Santa Margherita. Des de l'antiguitat, la producció de vi Conegliano Valdobbiadene. L'empresa Santa Margherita va ser fundada en els anys trenta pel comte Gaetano Marzotto (va comprar 1.000 hectàrees de terra cultivable, de les quals 140 hectàrees de vinyes), un empresaris il·lustrats i hipermetrops. El seu somni era desenvolupar un projecte per a la integració de l'agricultura i la indústria. El nou concepte va ser l'apreciació del raïm que es basa en una limitada i caracteritzada zona de cultiu, la qual cosa va ser una veritable revolució per l'enologia nacional.

vuitanta anys Santa Margherita produeix moderna, d'alta qualitat, vins innovadors: una àmplia gamma de vins i escumants elaborats a partir de raïms de Veneto de l'Est i Trentino-Alto Adige, en particular per denProsecco. Santa Margherita mira cap enrere en el camp en una experiència que es remunta a 1952, és a dir, 17 anys abans de l'especificació corresponent. Va ser construït el 1540 al centre històric i ara alberga el centre cultural municipal. Per més de vuitanta anys, Santa Margherita ara contribueix a l'èxit internacional dels vins tranquils i vins italians prosecco. En la dècada de 1950 va ser una de les primeres cellers que produeixen els vins de raïm Spumante Glera. Avui dia, la producció de primera classe Prosecco ha pres un paper igualment central, com els vins tranquils.RAÏMS: Glera

ENVELLIMENT: tradicional producció de vi escumós a l'ampolla.

ELABORACIÓ: La Santa Margherita Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Brut prové de la combinació única de vinyes, que es conreen als turons de Conegliano Valdobbiadene durant segles. Els pisos de Conegliano Valdobbiadene no només són origen molt antic, però també tenen uns pocs quilòmetres l'un de l'altre diferències significatives. Conté sulfits.

MARIDATGE: aperitiu, aperitius, plats de peix.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRAU ALCOHÒLIC: 11,5%

Santa Margherita

Comprar Vi Santa Margherita:

Opinions

Opinió destacada sobre Santa Margherita Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Brut

Perbaccowein

Publicat el a les 11.25

4/5

Santa Margherita Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Brut

- Un Prosecco part superior de la casa de renom que destaca per la seva agradable gust de fruita ram, neteja de les pomes i les flors del préssec, així com el seu sabor suau i harmoniosa ..
- Al·lèrgens: conté sulfits

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene