Prosecco Galla

Caldirola (Prosecco (Friuli))

5,99€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

35,94€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

71,88€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

5,99/unitat

Enviament: GrauOnline Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.08 punts per cada unitat que compris

T'agradarà saber que...

En Itàlia neixen molts dels licors més vinguts de gust i populars del món. Aquest és el cas del Prosecco Galla de les Cellers Casa Vinícola Caldirola. És un monovarietal de raïms Glera de la regió de Veneto.

S'elabora a partir de mètodes tradicionals en la viticultura italiana, específicament la tècnica vas clos. El vi es fermenta en recipients de grans dimensions i després s'embotella, sense un procés de criança.

Les exquisides Glera aconsegueixen convertir-se en un vi ple de frescor i amb un suau carbònic que delecta el paladar. És un excel·lent aperitiu i l'acompanyant perfecte per una tarda calorosa.

Fitxa tècnica · Prosecco Galla

Tipus De Vi: Vi blanc
Denominació:Prosecco (Friuli) (Friuli,Itàlia)
Celler: Caldirola
Volum: 75cl
Raïms: Glera
Al·Lergogens: Conté sulfits

Si et va agradar Prosecco Galla, també pots gaudir de ...

Descripció · Caldirola

Prosecco Galla (Glera)

NOTA DE TAST:

  • Vista: L'Prosecco Galla té color groc palla clar.
  • Nas: Aromes afruitats de raïms de fruita blanca madura (pera, pell de raïm).
  • Boca: Vivaç, fresc i juvenil.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Prosecco (Friuli)

VINYA: Caldirola. La zona de producció de la DOQ Prosecco està situada al nord-est d'Itàlia, i més concretament en els territoris de la regió de Vèneto. La zona de cultiu es tractada amb cura i organitzada de forma vertical. El microclima i la composició mineral dels sòls afavoreix les característiques organolèptiques dels raïms (sucres, àcids i marcadors aromàtics). En els últims anys, el celler ha optat pel màrqueting mediambiental ja que s'ha convertit en una important opció a favor de la sostenibilitat mediambiental.

RAÏMS: Glera

ENVELLIMENT: No té procés de criança.

ELABORACIÓ: La primera quinzena de setembre és la millor època per collir el raïm, ja que han arribat a la maduresa i són perfectes per produir prosecco de qualitat. La primera fermentació dura al voltant de 15-20 dies a una temperatura màxima de 18 ° C per preservar els aromes i sabors més delicats. El Prosecco Galla rep les seves bombolles a la segona fermentació, la qual ocorre en grans càmeres de pressió anomenades "autoclaus"; aquest procés li aporta principalment la seva frescor.

MARIDATGE: Excel·lent com a aperitiu. Ideal amb cuina fresca de temporada, plats principals lleugers, amanides de fruites i cuina japonesa (especialment sushi).

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11%

Caldirola

Comprar Vi Caldirola:

Més comentaris sobre Prosecco Galla

Carlota Adrover

Publicat el a les 05.15

3.5 /5

Em va agradar

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

3.5/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Prosecco (Friuli)