Tendències:

Prosecco Veneto

Freixenet Prosecco

75cl

Freixenet Prosecco

10,90€
10,90€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 60,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Prosecco Veneto (Veneto, Itàlia)
Celler: Freixenet
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Glera (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11%
NOTA DE TAST: Vista: és de color groc palla. Brillant i efervescent. Nas: fresc i afruitat, amb aromes cítrics, pomes i flors. Boca: fresc, lleuger, net i afruitat, amb notes de llimona madur, aranja i poma verda. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Prosecco Veneto VINYA: Freixenet. La història de Freixenet té els seus inicis en 1861 amb Francesc Sala Farrés qui la va crear originalment amb el nom de Casa Sala. El 1911 l'hereva de Casa Sala, Dolors Sala Vivé, esdevé esposa de Pere Ferrer Bosch i els qui en companyia d'en Joan Sala comencen la producció de vi escumós. El 1914 llancen la primera ampolla d'escumós marca Freixenet i així comença el creixement de la marca, any rere any d'història, fins a arribar al prestigi i qualitat amb que se li coneix en l'actualitat. RAÏMS: Glera. ENVELLIMENT: el seu procés de criança es porta a terme en bótes de roure francès Allier noves i seminoves, durant un any. Posteriorment el vi és embotellat sense clarificació ni filtrat. ELABORACIÓ: aquest vi monovarietal és elaborat amb una rigorosa selecció dels seus raïms per tal de garantir la seva alta qualitat. Els raïms senceres són sotmeses a pressió subtil i el seu most és fermentat en fred per conservar les aromes de la seva varietal. La seva segona fermentació es porta a terme durant unes setmanes, en dipòsits d'acer inoxidable a temperatures controlades. MARIDATGE: mariscs, carns curades, amanides, plats vegetarians, aperitius i postres. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11%

Descripció sobre Freixenet Prosecco

Freixenet Prosecco (Glera)

NOTA DE TAST:

  • Vista: és de color groc palla. Brillant i efervescent.
  • Nas: fresc i afruitat, amb aromes cítrics, pomes i flors.
  • Boca: fresc, lleuger, net i afruitat, amb notes de llimona madur, aranja i poma verda.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Prosecco Veneto

VINYA: Freixenet. La història de Freixenet té els seus inicis en 1861 amb Francesc Sala Farrés qui la va crear originalment amb el nom de Casa Sala. El 1911 l'hereva de Casa Sala, Dolors Sala Vivé, esdevé esposa de Pere Ferrer Bosch i els qui en companyia d'en Joan Sala comencen la producció de vi escumós. El 1914 llancen la primera ampolla d'escumós marca Freixenet i així comença el creixement de la marca, any rere any d'història, fins a arribar al prestigi i qualitat amb que se li coneix en l'actualitat.

RAÏMS: Glera.

ENVELLIMENT: el seu procés de criança es porta a terme en bótes de roure francès Allier noves i seminoves, durant un any. Posteriorment el vi és embotellat sense clarificació ni filtrat.

ELABORACIÓ: aquest vi monovarietal és elaborat amb una rigorosa selecció dels seus raïms per tal de garantir la seva alta qualitat. Els raïms senceres són sotmeses a pressió subtil i el seu most és fermentat en fred per conservar les aromes de la seva varietal. La seva segona fermentació es porta a terme durant unes setmanes, en dipòsits d'acer inoxidable a temperatures controlades.

MARIDATGE: mariscs, carns curades, amanides, plats vegetarians, aperitius i postres.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

6ºC

Maridatge

El Celler

Freixenet

Freixenet

Francesc Sala i Ferrés va fundar el 1861 la Casa Sala, la primera marca exportadora de vins a Sant Sadurní d'Anoia. El seu fill, Joan Sala Tubella, va seguir amb el negoci i, després del casament de la seva filla Dolors Sala Vivé amb Pere Ferrer Bosc, comença el negoci del cava, el 1914.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Freixenet Prosecco

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega