Tendències:

Publicitat

Anuncia't a Uvinum

Uvinum és un marketplace social de vins, cerveses, destil·lats i productes gourmet amb opinions d'usuaris i experts.

El perfil d'usuari de Uvinum és el d'un usuari interessat en consultar informació sobre vins, cerveses, destil·lats i productes gourmet i que cerca informació i recomanacions per acabar comprant al millor preu. Un perfil únic a Catalunya i una plataforma idònia per a productors, marques, botigues o altres empreses que vulguin promocionar-se amb el nostre públic altament segmentat.


Espais de Promoció

A Uvinum som creatius i ens adaptem a les necessitats dels anunciants. Volem ajudar a l'anunciant a que obtingui la major rendibilitat i establir una relació de confiança.

D'una banda, oferim les mides més estàndard del mercat a la nostra pàgina web com el 300 x 250 o el 160 x 600. Oferim a més altres formats com enllaços de text, promoció a la newsletter de Uvinum o patrocini de seccions. Si busques altres alternatives per promocionar-te a Uvinum, estem oberts a qualsevol opció que veiem sigui interessant per a tu i els nostres usuaris

Si vols més informació, contacta'ns enviant un email a publicidad@drinksandco.com o bé, emplena el següent formulari de contacte..