Tendències:

Clement Hors Dage XO

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Rom (Destil·lats)
Productor: Château Clément
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 42%
NOTA DE TAST: Vista: Un elegant vestit un bonic color caoba a la vista. Nas: El nas d'aquesta edat Clement Hors Dage XO exhala una ventilació equilibrada aromàtic caracteritzat per aromes d'ametlles torrades i pebrots amb tocs picants. Boca: notes de fusta Distinció acompanyats d'un gust de fruita seca i es torra. Grasse i suau, el final és llarg a la boca. Edat: 6 anys. PRODUCTOR: des de l'estatge Climent Climent surt de XO edat que gaudeix de fama immensa va consolidar des de 1917. Amb els seus molts anys d'experiència i el rigor, que proporciona constantment roms de qualitat excepcional. En els seus 4 cellers diferents, almenys 2 milions de litres d'envelliment rom i esperant per ser muntats o de la verema. PAÍS: Martinica ELABORACIÓ: Després de la destil·lació, el rom fet en grans tancs d'acer inoxidable va començar un llarg període de preparació per reunir ronda, el sabor i l'equilibri. Després d'aquesta primera, la beguda ha de romandre en bótes de roure durant almenys 3 anys per adquirir les característiques que s'atribueixen a un rom anyenc.Roms han adquirit la maduresa i complexitat després d'almenys 6 anys en bótes de bourbon (nou i "vermell") s'ensamblen per donar Clemente d'edat XO. ALCOHOL: 42 ° C

Descripció sobre Clement Hors Dage XO

Clement Hors Dage XO

NOTA DE TAST:

 • Vista: Un elegant vestit un bonic color caoba a la vista.
 • Nas: El nas d'aquesta edat Clement Hors Dage XO exhala una ventilació equilibrada aromàtic caracteritzat per aromes d'ametlles torrades i pebrots amb tocs picants.
 • Boca: notes de fusta Distinció acompanyats d'un gust de fruita seca i es torra. Grasse i suau, el final és llarg a la boca.

Edat: 6 anys.

PRODUCTOR: des de l'estatge Climent Climent surt de XO edat que gaudeix de fama immensa va consolidar des de 1917. Amb els seus molts anys d'experiència i el rigor, que proporciona constantment roms de qualitat excepcional. En els seus 4 cellers diferents, almenys 2 milions de litres d'envelliment rom i esperant per ser muntats o de la verema.

PAÍS: Martinica

ELABORACIÓ: Després de la destil·lació, el rom fet en grans tancs d'acer inoxidable va començar un llarg període de preparació per reunir ronda, el sabor i l'equilibri. Després d'aquesta primera, la beguda ha de romandre en bótes de roure durant almenys 3 anys per adquirir les característiques que s'atribueixen a un rom anyenc.Roms han adquirit la maduresa i complexitat després d'almenys 6 anys en bótes de bourbon (nou i "vermell") s'ensamblen per donar Clemente d'edat XO.

ALCOHOL: 42 ° C

Veure més

Opinions sobre Clement Hors Dage XO

3.5

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Clement Hors Dage XO:Puntua Clement Hors Dage XO:

3.5 /5

Veure més
,

Irreprotxable

Other products from the distillery