Tendències:

Monymusk Plantation Special Reserve

Volum 70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Rom (Destil·lats)
Productor: Monymusk Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
NOTES DE TAST: Color: Aquest rom té un color de mel i or, típica de roms especiats. Aroma: La Reserva Especial porta molts aromes de rom tradicionals, inclòs el d'espècies i fruites tropicals, com el plàtan, mango i pinya. Sabor: Fins i tot quan es presenten en el gel, aquesta beguda s'escalfa la boca de la gola, però sense deixar una cremada pesada. Amb el primer glop, els bevedors es donarà compte dels sabors fruiters de fruites tropicals. Sabors d'espècies es barregen molt bé, equilibrar la dolçor de la fruita. Un regust de sucre morè i cafè completa aquesta beguda. PRODUCCIÓ: La Monymusk plantació va ser fundada al segle 18 per Sir Archibald Grant, un escocès que era amo de la terra a Jamaica. Tot i que aquesta destil·leria té arrels escoceses, que està fermament jamaicana en la forma en què fa la seva rom. Quan la destil·leria va ser fundada per primera vegada, que va ser executat en el treball esclau. Per sort, que ja no és el cas. Ara, la destil·leria és una part dels roms nacionals de Jamaica grup i l'autoritat del Carib van autèntic. PAÍS: Jamaica. ELABORACIÓ: Igual que amb la majoria dels roms, Monymusk rom es fa fora de la canya de sucre. El que fa que aquest rom de Jamaica únic és que és envellit en bótes de roure americà carbonitzats. Una barreja d'espècies acuradament seleccionats s'afegeix a la beguda per donar-li un perfil únic en el seu tipus de sabor. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 40%

Descripció sobre Monymusk Plantation Special Reserve

Monymusk Plantation Special Reserve

NOTES DE TAST:

 • Color: Aquest rom té un color de mel i or, típica de roms especiats.
 • Aroma: La Reserva Especial porta molts aromes de rom tradicionals, inclòs el d'espècies i fruites tropicals, com el plàtan, mango i pinya.
 • Sabor: Fins i tot quan es presenten en el gel, aquesta beguda s'escalfa la boca de la gola, però sense deixar una cremada pesada. Amb el primer glop, els bevedors es donarà compte dels sabors fruiters de fruites tropicals. Sabors d'espècies es barregen molt bé, equilibrar la dolçor de la fruita. Un regust de sucre morè i cafè completa aquesta beguda.

PRODUCCIÓ: La Monymusk plantació va ser fundada al segle 18 per Sir Archibald Grant, un escocès que era amo de la terra a Jamaica. Tot i que aquesta destil·leria té arrels escoceses, que està fermament jamaicana en la forma en què fa la seva rom. Quan la destil·leria va ser fundada per primera vegada, que va ser executat en el treball esclau. Per sort, que ja no és el cas. Ara, la destil·leria és una part dels roms nacionals de Jamaica grup i l'autoritat del Carib van autèntic.

PAÍS: Jamaica.

ELABORACIÓ: Igual que amb la majoria dels roms, Monymusk rom es fa fora de la canya de sucre. El que fa que aquest rom de Jamaica únic és que és envellit en bótes de roure americà carbonitzats. Una barreja d'espècies acuradament seleccionats s'afegeix a la beguda per donar-li un perfil únic en el seu tipus de sabor.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 40%

Veure més

Opinions sobre Monymusk Plantation Special Reserve

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Monymusk Plantation Special Reserve:Puntua Monymusk Plantation Special Reserve:

4 /5

NOTES DE TAST:Color: Aquest rom té un color de mel i or, típica de roms especiats.Aroma: La Reserva Especial porta molts aromes de rom tradicionals, inclòs el d'espècies i fruites tropicals, com el plàtan, mango i pinya.Sabor: Fins i tot quan es presenten en el gel, aquesta beguda s'escalfa la boca de la gola, però sense deixar una cremada pesada. Amb el primer glop, els bevedors es donarà compte dels sabors fruiters de fruites tropicals. Sabors d'espècies es barregen molt bé, equilibrar la dolçor de la fruita. Un regust de sucre morè i cafè completa aquesta beguda.PRODUCCIÓ: La Monymusk plantació va ser fundada al segle 18 per Sir Archibald Grant, un escocès que era amo de la terra a Jamaica. Tot i que aquesta destil·leria té arrels escoceses, que està fermament jamaicana en la forma en què fa la seva rom. Quan la destil·leria va ser fundada per primera vegada, que va ser executat en el treball esclau. Per sort, que ja no és el cas. Ara, la destil·leria és una part dels roms nacionals de Jamaica grup i l'autoritat del Carib van autèntic.PAÍS: Jamaica.ELABORACIÓ: Igual que amb la majoria dels roms, Monymusk rom es fa fora de la canya de sucre. El que fa que aquest rom de Jamaica únic és que és envellit en bótes de roure americà carbonitzats. Una barreja d'espècies acuradament seleccionats s'afegeix a la beguda per donar-li un perfil únic en el seu tipus de sabor.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 40%
Veure més
,