Tendències:

França

Ron Neisson Blanc Agricole 1L

Volum 1L

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Rom (Destil·lats)
Productor: Distillerie Neisson
Volum: 100cl Altres volums
Vol. D'alcohol: 50%
País: França
Tipus De Ron: Fosc
NOTA DE TAST: Color: Ron Neisson Blanc Agricole 1L mostra un color cristal·lí. Olor: Nas molt marcada per notes florals (canya de sucre, el suc de canya) amb un lleuger toc de cítrics. Sabor: En boca és molt dolç, amb cos i suau, amb gustoses notes de mel i coco. Agradable acabat fresc amb el sabor de canya dolça. PRODUCTOR: Distillerie Neisson PAÍS: França DETALLS D'ELABORACIÓ: A dia d'avui el rom segueix fent de forma artesanal, les canyes són tallades i lliurades immediatament a la fàbrica on són picades en 3 hores. El resultat de "guarapo" és llavors lentament fermentat durant 72 hores per permetre el ric desenvolupament aromàtic, es destil·la en coure "Savalle" columna a alta concentració d'alcohol (75% vol), i es redueix a 69% vol. amb aigua pura. Després és transferit a bótes d'acer inoxidable on reposa durant 6 mesos durant el qual s'agita, s'aireja i és reduït gradualment per obtenir el rom Neisson Blanc Agricole 50º.

Descripció sobre Ron Neisson Blanc Agricole 1L

Ron Neisson Blanc Agricole 1L

NOTA DE TAST:

 • Color: Ron Neisson Blanc Agricole 1L mostra un color cristal·lí.
 • Olor: Nas molt marcada per notes florals (canya de sucre, el suc de canya) amb un lleuger toc de cítrics.
 • Sabor: En boca és molt dolç, amb cos i suau, amb gustoses notes de mel i coco. Agradable acabat fresc amb el sabor de canya dolça.

PRODUCTOR: Distillerie Neisson

PAÍS: França

DETALLS D'ELABORACIÓ: A dia d'avui el rom segueix fent de forma artesanal, les canyes són tallades i lliurades immediatament a la fàbrica on són picades en 3 hores. El resultat de "guarapo" és llavors lentament fermentat durant 72 hores per permetre el ric desenvolupament aromàtic, es destil·la en coure "Savalle" columna a alta concentració d'alcohol (75% vol), i es redueix a 69% vol. amb aigua pura. Després és transferit a bótes d'acer inoxidable on reposa durant 6 mesos durant el qual s'agita, s'aireja i és reduït gradualment per obtenir el rom Neisson Blanc Agricole 50º.

Veure més

Opinions sobre Ron Neisson Blanc Agricole 1L

4.3

5 opinions de clients
 • 5
  1
 • 4
  3
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Ron Neisson Blanc Agricole 1L:Puntua Ron Neisson Blanc Agricole 1L:

5/5

excel·lent producte. preu raonable
Veure més,

Ron Neisson Blanc Agricole 1L

3 /5

Veure més
,

És irreprotxable