Tendències:

Takamaka Extra Noir Aged

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Rom (Destil·lats)
Productor: Takamaka Bay
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 38%
NOTES DE TAST: Color: Takamaka Extra Noir Aged és un marró molt fosc i profund. Aroma: Sorprenentment delicat per un rom fosc, amb notes de canya de sucre, fruites tropicals, roure picant, i resina. Sabor: sec, sòlid, amb molt de cos i decadent, amb notes de fruits secs torrats, gra de cafè, caramel, fruites tropicals, espècies i fusta. PRODUCTOR: Trois Frères Des destil·leria és el primer i únic productor comercial de rom i exportador a les Seychelles, a càrrec de la família D'Offay a l'illa de Mahé, la producció de roms Takamaka des de l'any 2002. La finca va ser fundada per colons francesos a La Plaine St André, el lloc d'una plantació d'espècies tropicals, fa diversos centenars d'anys. Takamaka van deu el seu nom a la vegada un arbre i una badia a l'illa. PAÍS: Seychelles. ELABORACIÓ: La canya de sucre orgànic utilitzat es conrea en diferents regions de Mahé per una cooperativa d'agricultors independents, llavors aixafats, destil·lat, i envellit, abans de la mescla in situ utilitzant aigua de deu illa. La llarga associació de la finca amb el creixement de les espècies tropicals continua, ja que avui es barregen en els roms. La fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable amb temperatura controlada, i la destil·lació en tres alambins de coure: dos alambins per al gust, i una columna de rectificació per a la puresa. Takamaka Extra Noir Aged és una rica barreja de roms de caramel columna i got clàssics de la destil·leria, millorat amb selectes roms de bourbon edat i les noves bótes de roure francès, que llavors tenia la intensitat extra. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 43%

Descripció sobre Takamaka Extra Noir Aged

Takamaka Extra Noir Aged

NOTES DE TAST:

 • Color: Takamaka Extra Noir Aged és un marró molt fosc i profund.
 • Aroma: Sorprenentment delicat per un rom fosc, amb notes de canya de sucre, fruites tropicals, roure picant, i resina.
 • Sabor: sec, sòlid, amb molt de cos i decadent, amb notes de fruits secs torrats, gra de cafè, caramel, fruites tropicals, espècies i fusta.

PRODUCTOR: Trois Frères Des destil·leria és el primer i únic productor comercial de rom i exportador a les Seychelles, a càrrec de la família D'Offay a l'illa de Mahé, la producció de roms Takamaka des de l'any 2002. La finca va ser fundada per colons francesos a La Plaine St André, el lloc d'una plantació d'espècies tropicals, fa diversos centenars d'anys. Takamaka van deu el seu nom a la vegada un arbre i una badia a l'illa.

PAÍS: Seychelles.

ELABORACIÓ: La canya de sucre orgànic utilitzat es conrea en diferents regions de Mahé per una cooperativa d'agricultors independents, llavors aixafats, destil·lat, i envellit, abans de la mescla in situ utilitzant aigua de deu illa. La llarga associació de la finca amb el creixement de les espècies tropicals continua, ja que avui es barregen en els roms. La fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable amb temperatura controlada, i la destil·lació en tres alambins de coure: dos alambins per al gust, i una columna de rectificació per a la puresa. Takamaka Extra Noir Aged és una rica barreja de roms de caramel columna i got clàssics de la destil·leria, millorat amb selectes roms de bourbon edat i les noves bótes de roure francès, que llavors tenia la intensitat extra.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 43%

Veure més

Opinions sobre Takamaka Extra Noir Aged

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Takamaka Extra Noir Aged:Puntua Takamaka Extra Noir Aged:

4 /5

NOTES DE TAST:Color: Takamaka Extra Noir Aged és un marró molt fosc i profund.Aroma: Sorprenentment delicat per un rom fosc, amb notes de canya de sucre, fruites tropicals, roure picant, i resina.Sabor: sec, sòlid, amb molt de cos i decadent, amb notes de fruits secs torrats, gra de cafè, caramel, fruites tropicals, espècies i fusta.PRODUCTOR: Trois Frères Des destil·leria és el primer i únic productor comercial de rom i exportador a les Seychelles, a càrrec de la família D'Offay a l'illa de Mahé, la producció de roms Takamaka des de l'any 2002. La finca va ser fundada per colons francesos a La Plaine St André, el lloc d'una plantació d'espècies tropicals, fa diversos centenars d'anys. Takamaka van deu el seu nom a la vegada un arbre i una badia a l'illa.PAÍS: Seychelles.ELABORACIÓ: La canya de sucre orgànic utilitzat es conrea en diferents regions de Mahé per una cooperativa d'agricultors independents, llavors aixafats, destil·lat, i envellit, abans de la mescla in situ utilitzant aigua de deu illa. La llarga associació de la finca amb el creixement de les espècies tropicals continua, ja que avui es barregen en els roms. La fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable amb temperatura controlada, i la destil·lació en tres alambins de coure: dos alambins per al gust, i una columna de rectificació per a la puresa. Takamaka Extra Noir Aged és una rica barreja de roms de caramel columna i got clàssics de la destil·leria, millorat amb selectes roms de bourbon edat i les noves bótes de roure francès, que llavors tenia la intensitat extra.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 43%
Veure més
,