Tendències:

Rom

Trois Rivieres Whisky Finish

70cl

23,89€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Rom (Destil·lats)
Productor: Trois Rivières
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: França
NOTA DE TAST: Vista: Aquest rom es presenta amb una llum daurada i el color. Nas: En primer lloc, hi ha els potents aromes de fruita madura i iode dominar, seguit de fusta i notes especiades. Boca: En boca és complex i ben equilibrat, digne d'un gran rom, però llavors sorgeixen notes sorprenents d'ordi maltat que deixen un whisky molt típic torba final. PRODUCTOR: Els "Tres Rius" és de 350 anys d'història. Si Nicolas Fouquet va ser el primer propietari del domini, que es troba a 100 anys després que el sucre s'iniciarà operatiu i altres 25 anys abans de ser instal·lada la primera destil·leria, però no va ser fins al segle XX que prendrà una dimensió nacional. Pertanyent al grup BBS, rom "Three River" està ara denominació controlada. PAÍS: França. ELABORACIÓ: Com tots van agrícola, els "Tres Rius" es fa a partir de suc de canya de sucre pura i no melassa. Les canyes també es cultiven a la zona i es trien acuradament per produir el millor suc, que es destil · lar per obtenir un alcohol que després s'envelleix en barrils de roure. La característica especial d'aquest rom "whisky acabat" és que després d'una criança de 18 mesos, llavors es beneficiarà d'una sola malta d'bótes de whisky acaben per 6 mesos addicionals, donant el seu sabor únic al producte. GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Elaboració de Trois Rivieres Whisky Finish

Trois Rivieres Whisky Finish

NOTA DE TAST:

  • Vista: Aquest rom es presenta amb una llum daurada i el color.
  • Nas: En primer lloc, hi ha els potents aromes de fruita madura i iode dominar, seguit de fusta i notes especiades.
  • Boca: En boca és complex i ben equilibrat, digne d'un gran rom, però llavors sorgeixen notes sorprenents d'ordi maltat que deixen un whisky molt típic torba final.

PRODUCTOR: Els "Tres Rius" és de 350 anys d'història. Si Nicolas Fouquet va ser el primer propietari del domini, que es troba a 100 anys després que el sucre s'iniciarà operatiu i altres 25 anys abans de ser instal·lada la primera destil·leria, però no va ser fins al segle XX que prendrà una dimensió nacional. Pertanyent al grup BBS, rom "Three River" està ara denominació controlada.

PAÍS: França.

ELABORACIÓ: Com tots van agrícola, els "Tres Rius" es fa a partir de suc de canya de sucre pura i no melassa. Les canyes també es cultiven a la zona i es trien acuradament per produir el millor suc, que es destil · lar per obtenir un alcohol que després s'envelleix en barrils de roure. La característica especial d'aquest rom "whisky acabat" és que després d'una criança de 18 mesos, llavors es beneficiarà d'una sola malta d'bótes de whisky acaben per 6 mesos addicionals, donant el seu sabor únic al producte.

GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Veure més

Opinions sobre Trois Rivieres Whisky Finish

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery