Tendències:

Rom

Zacapa

70cl

86,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Rom (Destil·lats)
Productor: Licorera Zacapaneca
Volum: 70cl
NOTA DE TAST:-Color: Ambre brillant, amb reflexos de coure.-Olor: Posseeix aromes frescos i suaus, amb una essència lleugera a malta amb notes de vainilla, suau torba, flors silvestres, lliri, fonoll i tocs a pomes i albercoc.-Sabor: Té un sabor suau, un volum viu i un recorregut suau per al paladar, amb tocs a fruita, fruits secs i un final elegant a nous moscada. PRODUCTOR: Licorera Zacapaneca. PAÍS: Guatemala. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest rom conté una barreja de roms madurats durant un temps d'entre 6 i 23 anys. La destil·lació es realitza en columnes amb plats de coure, per després ser traslladat al centre de envelliment, el que li va a brindar el color, aroma i textura. GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Elaboració de Zacapa

Zacapa

NOTA DE TAST:-Color: Ambre brillant, amb reflexos de coure.-Olor: Posseeix aromes frescos i suaus, amb una essència lleugera a malta amb notes de vainilla, suau torba, flors silvestres, lliri, fonoll i tocs a pomes i albercoc.-Sabor: Té un sabor suau, un volum viu i un recorregut suau per al paladar, amb tocs a fruita, fruits secs i un final elegant a nous moscada.

PRODUCTOR: Licorera Zacapaneca.

PAÍS: Guatemala.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest rom conté una barreja de roms madurats durant un temps d'entre 6 i 23 anys. La destil·lació es realitza en columnes amb plats de coure, per després ser traslladat al centre de envelliment, el que li va a brindar el color, aroma i textura.

GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Veure més

Opinions sobre Zacapa

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega