Tendències:

Sobre Uvinum

Uvinum neix amb una idea clara: facilitar la compra en línia de vins, cerveses, destil·lats, accessoris del vi i productes gourmet. Tota aquesta història va començar fa ja més de 2 anys, compartint un got de vi en un bar de l'Eixample de Barcelona (Espanya) i en el qual vam decidir crear Uvinum. No trobàvem un servei a Internet (ni fora del mateix) en el qual poguéssim descobrir el major catàleg de vins i altres alcohols, rebre recomanacions personalitzades en funció del nostre perfil de consumidor, i poder comprar amb la major facilitat i sempre al millor preu amb un servei de màxima garantia. Existien i hi ha molts serveis però cap com l que volíem crear. Vendre és senzill, però saber com poder ajudar-te i que trobis sempre el millor és molt més complex.

Com apassionats d'aquest món, necessitàvem poder llançar un missatge que és el de democratitzar la facilitat d'elecció i la compra en línia en el món del vi i apropar-lo a qualsevol apassionat, sigui molt o molt poc coneixedor d'aquest món mil·lenari. Volem que trobis sempre la major gamma de vins i altres alcohols en el món, i que gràcies a aquest servei ia la comunitat trobis el producte ideal que necessitis per a cada moment, per a cada ocasió. I tot això amb un llenguatge i un estil que tots entenguem. perquèa Uvinum tenen cabuda tant els professionals i grans coneixedors del món del vi com els més novells.. Només han de tenir un punt d'unió: voler trobar el producte que més necessiten i al millor preu.

Així que el Qui som d'Uvinum realment no és important, sinó el què podem fer per tu. El més important ets tu, que com a amant del vi i d'altres alcohols vols descobrir nous sabors i sensacions o poder sempre comprar els teus productes favorits. I si a més comparteixes la teva opinió, sigui a Uvinum o en qualsevol altre lloc, permetràs que en altres tots donem major coneixement d'aquest món i que sigui més fàcil per a tots descobrir el millor. I haurem guanyat tots perquè un servei com el de Uvinum només pot ser imprescindible, si som capaços oferir el major catàleg, el millor servei per comprar al món i les millors recomanacions gràcies a amants del vi i de la gastronomia.

Per això hem decidit deixar els nostres treballs respectius per dedicar apassionadament a aquesta aventura meravellosa. Molta culpa d'això ho tenen les nostres dones (Silvi, Silvia i Laura) que sense el seu suport, res d'això seria possible. Gràcies a elles per recolzar-nos en complir el nostre somni.

I no ho oblidis, comparteix la teva passió pel vi.

L'equip d'Uvinum: Albert, Nico & Albert.