Tequila Patrón Añejo

The Patrón Spirits Company (Tequila)

55,43€ + 4,95€ Enviament (6 díes)

110,86€ ENVIAMENT GRATIS! (6 díes)

804,60€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

55,43/unitat

Enviament: Vinosonline Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles Enviament gratuït a partir de 79,00€

Rebràs 0.74 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Vinosonline

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

El tequila és un dels licors característics de les terres mexicanes i, un dels millors representants d'aquesta tradició és el tequila Tequila Patrón Añejo; es tracta d'un producte que neix de l'atzavara Weber blau i que s'elabora segons el mètode tradicional

El Tequila Patrón Añejo passa un any en un acurat procés de envelliment que permet explotar i donar més intensitat als sabors, a les aromes i a aquest color ambre característic en un bon tequila.

Gràcies a la seva inigualable qualitat i de la gran acollida de la qual gaudeix entre els consumidors, el Tequila Patrón Añejo és reconegut com un producte representatiu de la Destil·leria Hisenda Patró.

Fitxa tècnica · Tequila Patrón Añejo

Categoria:Tequila (Destil·lats)
Productor: The Patrón Spirits Company
Volum: 70cl Altres volums
1L i 75cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Mèxic
Tipus De Tequila: Añejo

Descripció · The Patrón Spirits Company

Tequila Patrón Añejo

NOTA DE TAST:

  • Color: ambre suau.
  • Olor: Olor de roure, panses i vainilla.
  • Sabor: en fusta de roure en particular, amb una final lleugerament fumada i caramelitzat.

PRODUCTOR: Hisenda Patró.

PAÍS: Mèxic.

Detalls de la producció: El Tequila Patrón Añejo és una destil·lació encara preparat en el tradicional i una forma gairebé maníaca als detalls. Es produeix amb el suc de l'agave blau Weber, l'ingredient principal. L'atzavara es cull quan la concentració de sucre aconsegueix el seu màxim: 8 anys. Amb un instrument punxegut anomenat "coa" va a extreure el cor de la planta, que es bull a foc lent en petits forns de maons. Com a resultat d'això, amb una pedra de molí moliner en llocs ben 2 tones de pedra volcànica, s'esprem el suc i es deixa fermentar espontàniament durant tres dies, abans d'iniciar el lent procés de destil·lació. El resultat és el tequila cristal·lines que s'utilitza per saber. El Tequila Patrón Añejo, però, ha posat el seu també un temps de maduració llarga: 12 mesos en bótes de roure per adquirir la suavitat i el color. Però hi ha més, els detalls marquen la diferència. Així com un ofici es destil·la, pel que és l'ampolla. Cada un d'ells, de fet, és "perfectament imperfecte", fets a mà pels fabricants de vidre a Mèxic mestres, així com el tap de suro portuguesa i francesa de vidre dissenyat per Lalique mà. Tequila Patrón Añejo a gust pur i fresc, o en còctels i combinats.

GRAU ALCOHÒLIC: 40%

The Patrón Spirits Company

Comprar Destil·lats The Patrón Spirits Company:

Opinions

Opinió destacada sobre Tequila Patrón Añejo

Kern Xavier

Publicat el a les 15.01

3/5

Tequila Patrón Añejo

Jo prefereixo Don Juliol Reposat

Més comentaris sobre Tequila Patrón Añejo

Anònim

Publicat el a les 10.59

4 /5

Patron Anejo

- Patron Anejo és una delicada barreja de tequiles d'edats compreses de forma única. Igual que en molts vins negres d'alta gamma de les mescles s'han d'ajustar per a cada collita. La mateixa cura i atenció es presta al barrejar Patron Anejo. Tots els tequiles d'edat són envellits en bótes de roure petites i blanques.
- Tequila Patró, igual que els grans vins i congacs del món, és excepcional per una raó. S'inicia amb la millor regió de cultiu a Mèxic. La part alta de les muntanyes de Jalisco ha una regió que permet amb el sòl i el clima perfecte que permet als saldos de sucre i àcids de la Weaber Atzavara Blava tequilana que maduren i produeixen un 'Atzavara Pina' sense igual en altres parts del món.
- Igual que els raïms de vi de primera qualitat, l'equilibri àcid de sucre ha de ser perfecte abans de la collita.
- tequiles Patró són els únics tequiles produïts realment a la manera tradicional feta a mà.
- Després de la collita de la 'Pina' es seleccionen curosament, retallat i després, lentament, amb vapor d'aigua al forn.
- Quan es cuina a la perfecció, la 'Pina' es macera amb rodes grans, natural, pedra de mòlta. La fermentació es realitza amb la fibra de la 'pinya' que ajuda a impartir el seu sabor únic i suavitat. Després d'un procés de doble destil·lació el tequila s'envelleix en barrils de roure petites. Quan envellit adequadament el tequila es filtra bé i llest per ser embotellat mans acuradament.
Benoit De Gaulejac

Publicat el a les 15.01

5 /5

Un tequila superior ha d'acabar!
Dora Correa

Publicat el a les 21.09

5 /5

ecxelente. . gracias¡¡
Veure més opinions sobre Tequila Patrón Añejo »

Resum de puntuacions

(20 opinions)
  • 5 estrelles
    2
  • 4 estrelles
    17
  • 3 estrelles
    1
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4.1/5

Basat en 20 opinions »

Top Vendes Tequila