Tendències:

Botigues que formen part de Uvinum One

Estem encantats de presentar-te Uvinum One.

De què es tracta? Es tracta del nou servei de transport de Uvinum i compta amb la millor tarifa plana d'enviament del mercat: per només 4,95€ et portem directament a casa fins a 6 ampolles dels teus vins i destil·lats preferits del major catàleg online d'Europa.

Amb Uvinum One podem oferir-te els preus més barats del mercat, tant en productes com en despeses d'enviament.

I, a més, t'oferim un millor servei, amb enviaments a partir de 24 hores, i un lliurament més ràpid i eficient, perquè sabem en tot moment en quin estat es troba la teva comanda i, per tant, podem ajudar-te molt més ràpidament en cas que sigui necessari.

Uvinum One també t'ofereix un plus de qualitat en el transport.

Treballem amb les millors companyies perquè la teva comanda arribi a temps, i utilitzem els millors embalatges perquè rebis la teva comanda en perfectes condicions. Ara ja no tens excuses: compra els teus vins, destil·lats i cerveses preferits amb els millors preus i emporta-te'ls a casa amb la tarifa plana d'enviament més barata del mercat.

Veure tots els productes amb tarifa plana Uvinum One

Botigues que formen part de Uvinum One

Botigues adherides al servei de Uvinum One

Podràs beneficiar-te del servei Uvinum One comprant a les següents botigues: Vinosonline, Campoluz Enoteca, Santa Cecilia, Tu Tienda del Vino, Grauonline, Pernod Ricard ES, World Classic, Aporvino, Vins Noe, Vinos Baco, Destilados Gourmet. Les despeses d'enviament per a la resta de botigues de Uvinum apareixeran degudament indicades a la fitxa del producte que estiguis mirant. Aquesta tarifa només és vàlida per a Espanya peninsular.

Les botigues que ofereixen un servei de lliurament a partir de 24 hores són Vinosonline, Campoluz Enoteca.

Vinos Online Campoluz Bogeda Santa Cecilia Tu tienda del vino Grau Online Pernod Ricard ES World Classic Aporvino Vins Noe Vinos Baco Destilados Gourmet