Tendències:

Vi de Alemanya

Veure tots els productes a Vi de Alemanya

Per als vins d'Alemanya, les vinyes alemanys se situen tan al nord com ho permet el període de maduració del raïm, en terres inapropiades per a l'agricultura normal. En la vinya Alemany es barregen les essències del raïm i les del sòl, formant vins de baixa graduació alcohòlica i amb poc cos, amb matisos de sabor i embolicats en un intens aroma.

Els vins d'Alemanya neixen del Rin i els seus afluents, en el vincle de connexió entre les 11 regions vinícoles del país. Les vinyes s'estenen des de la frontera amb Suïssa, al sud, fins Bonn al nord del país, a través de Schloss Johannisberg, a la regió de Rheingau. Els millors vinyes estan a la zona septentrional mai a més de 160 metres sobre el nivell del mar.

Els vins alemanys solen ser equilibrats, la seva aroma depèn del sòl, de la vinya i de la varietat del raïm. D'aquí es dedueix la importància de l'alçada i inclinació de les vinyes, així com del drenatge que proporcionen les pissarres i la presència de varietats molt aromàtiques com la Riesling.

Comprar Vins de Alemanya online.

Veure més

Uvinum et recomana