Cellers Carmí porta al mercat un exquisit vi negre provinent d'Alentejo, Portugal, elaborat amb raïms Alacant Bouschet, Trincadeira, Aragonez, Castelao, Moreto i Cabernet Sauvignon. La barreja extraordinària d'aquests raïms genera un vi de color vermell cristal·lí, amb una aroma a fruites vermelles madures, que a la boca se senten tanins suaus amb un final molt persistent i intens. És possible acompanyar aquest vi amb embotits i formatges en qualsevol ocasió, per la seva excel·lent relació qualitat-preu.
Fitxa tècnica · Reguengos
Tipus De Vi: | Vi negre |
---|---|
Anyada: | 2017 Altres anyades |
Denominació: | Alentejo (Alentejo,Portugal) |
Celler: | Carmim |
Volum: | 75cl |
Raïms: | Aragonêz, Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon, Moreto, Trincadeira |
---|---|
Maridatge: | Plats de culleraCarnEspèciesÀnecVedella |
Al·Lergogens: | Conté sulfits |
Vol. D'alcohol: | 13% |
Descripció · Carmim
Reguengos 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon, Moreto i Trincadeira)
NOTES DE GUST:
- Vista: Reguengos 2017 té un color granat clar.
- Nas: aroma afruitat, acusat de notes de fruits vermells, xerès, i gerds.
- Boca: Medi cos i tanins suaus es desenvolupen al paladar. notes fruiters de grosella madura i un matís picant. El final és llarg i durador, amb un sabor fruiter.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo
VINYA: Enoforum Carmim Grup. CARMIM - Cooperativa Agrícola de Reguengos de Monsaraz - és una cooperativa formada per prop de 9000 productors que equival a prop de 3600 hectàrees de vinya. Situat a la regió d'Alentejo a Portugal, aquest grup produeix en l'actualitat totes les varietats de vins, blancs, vermells, escumants, joves, i reserva, així com alguns licors i olis.
RAÏMS: 50% Trincadeira, 40% Aragonez, i 10% Castelão.
ENVELLIMENT: Aquest jove vi envelleix durant una mica menys d'un any.
ELABORACIÓ: La verema es realitza manualment, i amb cura derrapat i mòlta a la seva arribada al celler. La fermentació es porta a terme utilitzant llevats seleccionats, i es realitza a una temperatura controlada de 26 ° C amb un sistema de bombeig-over i una etapa de maceració que dura aproximadament una setmana. El vi és més tard es va filtrar i es va envellir fins que arriba l'etapa desitjada de maduresa.
MARIDATGE: Aquest lleus obres vermells bé amb carn de res, xai, vedella, i plats d'aus de corral, així com els rostits, embotits, formatges i alguns.
TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C
ALCOHOL: 14%
Busques una altra cosa?
Veure els millors Vins de Alentejo segons les opinions sobre vi a Uvinum
Veure totes les anyades del vi Reguengos
Carmim
Cooperativa Agrícola de Reguengos de Monsaraz - creada el 1971 per un grup de 60 viticultors amb l'objectiu de produir i comercialitzar vins, procedents del raïm d'un grup de cellerers de la regió. Avui, amb aproximadament 850 membres, corresponents a 3.600 hectàrees de vinyes, CARMIM ha...
Comprar Vi Carmim:
-
Monsaraz Arinto Antão Vaz Branco 2014
Alentejo (Vi Blanc)
-
Reguengos Reserva Branco 2016
Alentejo (Vi Blanc)
-
Reguengos Garrafeira dos Sócios 1985
Alentejo (Vi Negre)
Opinions
Opinió destacada sobre Reguengos 2017
Més comentaris sobre Reguengos 2017
Publicat el 01/06/18 a les 13.31
4 /
- Vista: Reguengos 2017 és cristal·lí d'aspecte, color granat, suau i amb cos,
- Nas: aroma de fruita vermella i bronzejada,
- Boca: amb tanins suaus fet que suposa...
Publicat el 27/06/18 a les 10.44
4 /
Publicat el 16/05/18 a les 11.54
4 /
Resum de puntuacions
Opinions d'altres anyades
Opinions sobre Reguengos 2015

4/5
Crec que podria anar molt bé amb carns rostides, salsitxes i formatges.
Opinions sobre Reguengos 2012

4/5
Bonic color cirera, de capa mitjana. Aromes molt presents a gerd. Aquest Alentejo sabia al que ha de saber, a raïm.
Aniria molt bé amb...
Opinions sobre Reguengos 2010

3/5
Reguengos Doc 2010

4/5
- Vista: Reguengos Reserva 2010 és d'aspecte cristal · lí, de color robí,
- Nas: aroma evolucionat d'espècies, panses i vainilla,
- Boca: amb tanins suaus que li donen un final...
Opinions sobre Reguengos 2016

4/5