Tendències:

Alicante

Enrique Mendoza Santa Rosa 2016

75cl

RP93ParkerGP93Peñín

Enrique Mendoza Santa Rosa 2016

19,57€ 17,92€
17,92€ 19,57€
Botiga: Aporvino Preus a altres botigues Lliurament estimat: 3 - 4 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats Enviament gratuït a partir de 80,00€

-8%

T'agradarà saber que…

Cellers Enrique Mendoza, fundada durant la dècada dels anys 70, s'ha posicionat com a referent en enoturisme i cultura vinícola alacantina. Entre els seus mèrits destaca la recuperació d'una varietat clàssica de país amb què es produeixen vins sofisticats i rodons: Monastrell. Cellers Enrique Mendoza també elaboren vins multivarietales a força de raïms importades com Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Petit Verdot, Shiraz i Chardonnay.

És el cas d'aquest vi, amb un dels cupatges més populars de la casa. Amb molt de compte i afecte, han elaborat aquest negre amb el que recorden Rosa Cortés, mare de el fundador d'aquesta coneguda celler.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016
Denominació:Alicante (Comunidad Valenciana, Espanya)
Celler: Bodegas Enrique Mendoza
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (15%), Shiraz (15%), Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14,5%

Descripció sobre Enrique Mendoza Santa Rosa 2016

Enrique Mendoza Santa Rosa 2016 (Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color porpra brillant.
  • Nas: Notes aromàtiques a fruites vermelles madures; prunes, mores, cireres, nabius, groselles. Amb tocs especiats, a base de plantes, a regalèssia, cacau, tabac i fusta torrada.
  • Boca: Sabor intens a tanins, amb una acidesa equilibrada, presenta un regust aromàtic a al paladar. I reminiscències torrades.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alacant.

VINYA: Celler Enrique Mendoza.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah.

ENVELLIMENT: Aquest vi es rància 17 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm es premsen suaument i el seu most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, utilitzant llevats naturals i temperatures controlades de 28 ° C. El vi es antiga en bótes de roure francès durant 17 mesos, abans d'estabilitzar-, filtrar i embotellar.

MARIDATGE EL VI: Carns vermelles rostizadas, estofats, embotits, aus de caça, salsitxes, xai, costelles de porc, saltejat de vegetals, pastes de salses vermelles, risotto de xampinyons, formatges madurs, fruits secs.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

El Celler

Bodegas Enrique Mendoza

Bodegas Enrique Mendoza

El celler Enrique Mendoza va néixer el 1989, en Alfàs del Pi (Alacant) el fundador Enrique és un enamorat del vi i plantes seus primers vinyes en els anys 60. Amb 65 hectàrees de vinyes, el celler s'ha posicionat com a líder a Alacant. A Enrique l'acompanyen ara els seus fills Pepe i Julián. Pepe és l'encarregat de l'àrea comercial i Julián de la part d'enologia.

Més sobre el Celler

Punts

RP93ParkerGP93Peñín

Opinions sobre Enrique Mendoza Santa Rosa 2016

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Enrique Mendoza Santa Rosa 2016:Puntua Enrique Mendoza Santa Rosa 2016:

4 /5

NOTA DE TAST:

  • Vista: robí intens, espurnes teula i de capa alta.
  • Nas: nas molt mineral, notes de grafit i terra llaurada i tocs balsàmics, especiats i florals.
  • Boca: equilibrat en boca, una càrrega tànica potent encara que no agressiva, notes fumades pròpies de la seva criança en bóta.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alacant.

RAÏMS: Cabernet sauvignon, Merlot i Syrah.

ENVELLIMENT: envellit durant 17 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: elaborat amb els raïms amb el diàmetre de baia més petit fermentats amb llevats ambientals per treure el més profund de el vi. Aquest vi fermenta a 28 º i es fan remuntats diaris. A més es fa una maceració post-fermentativa de 14 dies

MARIDATGE: bolets, carns vermelles, tot tipus de guisats i seitons en vinagre.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més
,

4 /5

Jo vaig prendre amb patates amb bacallà. Me'l van regalar.
Vermell amb vores violacis. Aromes balsàmics i mentolats. És un Cabernet Sauvignon amb un sabor molt equilibrat.
Veure més
,

Santa Rosa Reserva 2016

Altres productes de la mateixa bodega