La Atalaya del Camino 2015

Bodegas Atalaya (Almansa)

RP91GP90

Actualment La Atalaya del Camino 2015 no està en venda, però pots comprar La Atalaya del Camino 2017

10,36€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

62,16€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

124,32€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

10,36/unitat

Enviament: GrauOnline Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.14 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

La Talaia del Camí 2015 de Cellers Talaia és "un vi negre amb moltíssim color, intens i carnós, però alhora amb certa frescor i complexitat."

Ofereix una gran relació qualitat-preu.

Serà especialment deliciós amb formatges de curta i mitja curació, llegums, guisats i estofats de carn, arrossos, bolets, embotits, morros i peus de porc.

Aquest vi es pot beure des d'ara, però, es conservarà sense problemes en celler durant diversos anys en on seguirà creixent.

Fitxa tècnica · La Atalaya del Camino

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Almansa (Castilla La Mancha,Espanya)
Celler: Bodegas Atalaya
Volum: 75cl
Puntuació: RP91GP90
Raïms: Monastrell, Garnacha negra
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15.5%

Descripció · Bodegas Atalaya

La Atalaya del Camino 2015 (Monastrell i Garnacha negra)

NOTA DE TAST DE La Atalaya del Camino 2015:

  • Vista: vermell picota cobert.
  • Nas: nas seductora, baies molt madures, móres, herbes aromàtiques i lleugeres notes florals.
  • Boca: carnós, tanins vigorosos encara juvenils i intensos. Un vi agradable, fresc i original.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Almansa.

VINYA: Bodegas Atalaya

RAÏMS: 85% Garnatxa tintorera, 15% Monastrell.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès nou en la seva majoria.

ELABORACIÓ: desrapat, fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable a 25ºC i malolàctica en bóta.

MARIDATGE: formatges de curta i mitja curació, llegums, guisats i estofats de carn, arrossos, bolets, embotits, morros i peus de porc, rostits variats, carns blanques i vermelles amb salsa, a la graella oa la planxa.

TEMPERATURA DE CONSUM: 14-16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Bodegas Atalaya

Comprar Vi Bodegas Atalaya:

Opinions

Opinió destacada sobre La Atalaya del Camino 2015

Juan Manuel Gonzalvo

Publicat el a les 01.09

4/5

La Atalaya del Camino 2015

Fruita negra, anís, toffe, intens, saborós, elegant. 90 punts

Més comentaris sobre La Atalaya del Camino 2015

JACQUES YVES HEURTEL

Publicat el a les 10.29

5 /5

vi d'excepció 4,6
E.h. Nauta

Publicat el a les 10.04

5 /5

Caràcter de Amarone (italià), però amb una major estructura. El 2015 és realment millor que la de 2014; potencial de desenvolupament molt més.
Veure més opinions sobre La Atalaya del Camino 2015 »

Resum de puntuacions

(13 opinions)
  • 5 estrelles
    2
  • 4 estrelles
    11
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4.3/5

Basat en 13 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre La Atalaya del Camino 2014

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Fruita negra, regalèssia, cafè, potent, saborós, fresc. 90 punts

Opinions sobre La Atalaya del Camino 2016

Javier Garcia Sanchez - Arquitecto
Javier Garcia Sanchez - Arquitecto

4/5

Vi singular per les varietats que combina, poc freqüent. Bonic color, gran potència aromàtica i molta fruita amb fusta ben ensamblada. En boca és ampli i llarg, Abundància de tanins nobles, antocians i polifenols que lle proporcionen una capa alta i molta estructura. El vi està per beure-ho ja, però millorarà en ampolla durant alguns anys.

Opinions sobre La Atalaya del Camino 2017

Valeri Queralt
Valeri Queralt

4/5

NOTA DE TAST:Vista: Color vermell picota, amb reflexes violeta.Nas: Aromes intensos de fruits vermells i baies silvestres, amb tons especiats, de vainilla, flors blanques i matisos torrats de fusta.Boca: Cos agradable, complet, fresc, lleuger, equilibrat, amb tanins voluptuosos i sabors de fruits vermells i madurs. Final llarg i elegant.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Almansa.VINYA: Talaia.RAÏMS: Garnatxa Tintorera, Monastrell.ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès.ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per després ser sotmeses a un procés de desrapat i premsat. La maceració es realitza a temperatures fredes de 5 ° C, durant un període de 12 dies. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 25 ° C, durant un període de 18 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi és envellit en bótes de roure francès durant un període de 12 mesos. Finalment, el vi és embotellat.MARIDATGE EL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Top Vendes Almansa