Laya Magnum 2019

Bodegas Atalaya (Almansa)

11,99€ + 4,60€ Enviament (4 - 6 díes)

71,94€ + 6,95€ Enviament (4 - 6 díes)

143,88€ + 13,00€ Enviament (4 - 6 díes)

11,99/unitat

Enviament: Quierovinos Enviament gratuït a partir de 290,00€

Rebràs 0.16 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vista: vermell picota molt intens, alguns reflexos violacis brillants. Llàgrima densa. Nas: nas elegant i molt complexa, notes de fruita madura i certes notes florals, torrats, xocolata, records lactis i lleu mineralitat. Boca: agradable, amb una entrada fresca, de cos mitjà, equilibrat, tanins dolços però alguna cosa vibrants. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Almansa. VINYA: el raïm procedeix de vinyes pròpies plantades a una altitud d'entre 700 i 1.000 metres d'altitud sobre el nivell de la mar, sobre sòls calcaris i amb un clima continental amb baixes precipitacions. RAÏMS: Garnatxa i Monastrell. ENVELLIMENT: un cop finalitzada la fermentació, el vi realitza un curt envelliment de 4 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: l'elaboració comença amb una maceració del raïm abans de realitzar la fermentació, que es realitza per separat de cada varietat en dipòsits d'acer inoxidable durant 15 dies a una temperatura de 25ºC. MARIDATGE: carns blanques, arrossos de carn, pasta amb salsa de carn, embotits, llegums, caça menor, bolets i carns vermelles a la graella. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Fitxa tècnica · Laya

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2019 Altres anyades
Denominació:Almansa (Castilla La Mancha,Espanya)
Celler: Bodegas Atalaya
Volum: 150cl Altres volums
Raïms: Garnacha, Monastrell
Maridatge: EntrantsCuina regionalPlats de verdura llegums i hortalissesCarnPastaFormatgesCuina mediterrània
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Bodegas Atalaya

Laya Magnum 2019 (Garnacha i Monastrell)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell picota molt intens, alguns reflexos violacis brillants. Llàgrima densa.
  • Nas: nas elegant i molt complexa, notes de fruita madura i certes notes florals, torrats, xocolata, records lactis i lleu mineralitat.
  • Boca: agradable, amb una entrada fresca, de cos mitjà, equilibrat, tanins dolços però alguna cosa vibrants.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Almansa.

VINYA: el raïm procedeix de vinyes pròpies plantades a una altitud d'entre 700 i 1.000 metres d'altitud sobre el nivell de la mar, sobre sòls calcaris i amb un clima continental amb baixes precipitacions.

RAÏMS: Garnatxa i Monastrell.

ENVELLIMENT: un cop finalitzada la fermentació, el vi realitza un curt envelliment de 4 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: l'elaboració comença amb una maceració del raïm abans de realitzar la fermentació, que es realitza per separat de cada varietat en dipòsits d'acer inoxidable durant 15 dies a una temperatura de 25ºC.

MARIDATGE: carns blanques, arrossos de carn, pasta amb salsa de carn, embotits, llegums, caça menor, bolets i carns vermelles a la graella.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Bodegas Atalaya

Comprar Vi Bodegas Atalaya:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Laya Magnum 2017

Carlota Rabanal
Carlota Rabanal

4/5

NOTA DE TAST DE Laya 2017 :
- Vista: vi peculiar que combina complexitat, estructura i un intens color vermell picota cobert.
- Nas: elegant, fresca i complexa nas on s'aprecien fruites madures i notes florals.
- Boca: Agradable i fresca entrada en boca, equilibrat i amb tanins dolços encara juvenils, untuós i envoltant, amb un original i interessant pas per boca i un llarg final.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Almansa
VINYA: Cellers Talaia
RAÏMS: Garnatxa tintorera, Monastrell

ELABORACIÓ I ENVELLIMENT: Els raïms de Garnatxa Tintorera i Monastrell provenen de vinyes de la zona d'Almansa entre 700 i 1.000 metres d'altitud, plantats en sòls sorrencs amb una alta concentració calcària a la base.
Els raïms són fermentades per separat en dipòsit d'acer inoxidable i posteriorment romanen 4 mesos en bótes de roure Francès.

MARIDATGE: aperitius, embotits, formatges curats i grassos, arrossos amb carn de caça i melosos, llegums estofades, peix i marisc amb salsa, bolets, fumats.
TEMPERATURA DE CONSUM: 15ºC (És important que la temperatura de conservació sigui constant, evitant salts tèrmics que influeixin negativament en la qualitat)
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Top Vendes Almansa