Amarone Della Valpolicella Telòs 2015

Tenuta Sant'Antonio (Amarone della Valpolicella)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 16,50€ Enviament (48h - 5 díes)

30,50/unitat

Enviament: Food Explore INT (Italy)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: vermell robí molt persistent. Nas: aromes fruiters de mores, nabius i groselles, tocs terciaris de regalèssia i espècies. Boca: sec, càlid i envolvent, ben equilibrat en termes d'alcohol. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella. RAÏMS: Reig 70%, Rondinella 20%, Croatina 5% i Oseleta 5%. ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure francès durant 12 mesos. ELABORACIÓ: raïm collit manualment i col·locades acuradament en caixes per a l'assecat. Procés realitzat en habitacions molt ben ventilades i amb humitat controlada, permetent que les baies es deshidratin sense problemes de podridura i, per tant, es concentrin en els sucres i substàncies polifenòliques responsables de l'estructura del vi. A finals de desembre, el raïm assoleixen el grau correcte de deshidratació i són premsades, realització de la fermentació alcohòlica en recipients d'acer a una temperatura controlada. Després, va venir separat de les pells. MARIDATGE: plats grassos de carns vermelles com els rostits, la caça, amb formatges de temporada llarga, no picant. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Fitxa tècnica · Amarone Della Valpolicella Telòs

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Amarone della Valpolicella (Veneto,Itàlia)
Celler: Tenuta Sant'Antonio
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%

Descripció · Tenuta Sant'Antonio

Amarone Della Valpolicella Telòs 2015

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí molt persistent.
  • Nas: aromes fruiters de mores, nabius i groselles, tocs terciaris de regalèssia i espècies.
  • Boca: sec, càlid i envolvent, ben equilibrat en termes d'alcohol.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella.

RAÏMS: Reig 70%, Rondinella 20%, Croatina 5% i Oseleta 5%.

ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure francès durant 12 mesos.

ELABORACIÓ: raïm collit manualment i col·locades acuradament en caixes per a l'assecat. Procés realitzat en habitacions molt ben ventilades i amb humitat controlada, permetent que les baies es deshidratin sense problemes de podridura i, per tant, es concentrin en els sucres i substàncies polifenòliques responsables de l'estructura del vi. A finals de desembre, el raïm assoleixen el grau correcte de deshidratació i són premsades, realització de la fermentació alcohòlica en recipients d'acer a una temperatura controlada. Després, va venir separat de les pells.

MARIDATGE: plats grassos de carns vermelles com els rostits, la caça, amb formatges de temporada llarga, no picant.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Tenuta Sant'Antonio

Comprar Vi Tenuta Sant'Antonio:

Opinions

Opinió destacada sobre Amarone Della Valpolicella Telòs 2015

Publicat el a les 04.34

4/5

Amarone Della Valpolicella Telòs 2015

Amarone Telos pel Tenuta San Antonio és un Amarone clàssic fet amb un mètode innovador, que és la vinificació sense sulfits. Corviva, Rondinella, Croatina i Oseleta raïms són collides a mà i els raïms són dipositats en caixes a assecar-se. Aquest procés té lloc en habitacions ben ventilats amb...
llegir complet

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Amarone Della Valpolicella Telòs 2013

Food Explore
Food Explore

4/5

Amarone Telos pel Tenuta San Antonio és un Amarone clàssic fet amb un mètode innovador, que és la vinificació sense sulfits. Corviva, Rondinella, Croatina i Oseleta raïms són collides a mà i els...
llegir complet

Top Vendes Amarone della Valpolicella