Tendències:

Amarone della Valpolicella

Amarone Della Valpolicella Telòs 2015

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Amarone della Valpolicella (Veneto, Itàlia)
Celler: Tenuta Sant'Antonio
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí molt persistent. Nas: aromes fruiters de mores, nabius i groselles, tocs terciaris de regalèssia i espècies. Boca: sec, càlid i envolvent, ben equilibrat en termes d'alcohol. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella. RAÏMS: Reig 70%, Rondinella 20%, Croatina 5% i Oseleta 5%. ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure francès durant 12 mesos. ELABORACIÓ: raïm collit manualment i col·locades acuradament en caixes per a l'assecat. Procés realitzat en habitacions molt ben ventilades i amb humitat controlada, permetent que les baies es deshidratin sense problemes de podridura i, per tant, es concentrin en els sucres i substàncies polifenòliques responsables de l'estructura del vi. A finals de desembre, el raïm assoleixen el grau correcte de deshidratació i són premsades, realització de la fermentació alcohòlica en recipients d'acer a una temperatura controlada. Després, va venir separat de les pells. MARIDATGE: plats grassos de carns vermelles com els rostits, la caça, amb formatges de temporada llarga, no picant. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Descripció sobre Amarone Della Valpolicella Telòs 2015

Amarone Della Valpolicella Telòs 2015

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí molt persistent.
  • Nas: aromes fruiters de mores, nabius i groselles, tocs terciaris de regalèssia i espècies.
  • Boca: sec, càlid i envolvent, ben equilibrat en termes d'alcohol.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella.

RAÏMS: Reig 70%, Rondinella 20%, Croatina 5% i Oseleta 5%.

ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure francès durant 12 mesos.

ELABORACIÓ: raïm collit manualment i col·locades acuradament en caixes per a l'assecat. Procés realitzat en habitacions molt ben ventilades i amb humitat controlada, permetent que les baies es deshidratin sense problemes de podridura i, per tant, es concentrin en els sucres i substàncies polifenòliques responsables de l'estructura del vi. A finals de desembre, el raïm assoleixen el grau correcte de deshidratació i són premsades, realització de la fermentació alcohòlica en recipients d'acer a una temperatura controlada. Després, va venir separat de les pells.

MARIDATGE: plats grassos de carns vermelles com els rostits, la caça, amb formatges de temporada llarga, no picant.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Veure més

Opinions sobre Amarone Della Valpolicella Telòs 2015

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Amarone Della Valpolicella Telòs 2015:Puntua Amarone Della Valpolicella Telòs 2015:

4 /5

Amarone Telos pel Tenuta San Antonio és un Amarone clàssic fet amb un mètode innovador, que és la vinificació sense sulfits. Corviva, Rondinella, Croatina i Oseleta raïms són collides a mà i els raïms són dipositats en caixes a assecar-se. Aquest procés té lloc en habitacions ben ventilats amb humitat controlada permetent que els raïms s'assequin sense cap risc de descomposició i concentrar el sucre i els polifenols en els raïms, substàncies que són responsables del cos del vi. Cap al final del desembre, quan el raïm han reacehed el nivell adequat d'assecat, que es premsen i després es van deixar fermentar en dipòsits d'acer a una temperatura controlada per a la fermentació alcohòlica. Posteriorment el vi es separa de les pells i que les edats de 6 mesos en bótes de roure de 5 hl abans de la barreja i embotellat. No s'afegeix el metabisulfit de potassi, que és per això que és un vi lliure de sulfit.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Amarone Della Valpolicella Telòs 20152013

4/5

Amarone Telos pel Tenuta San Antonio és un Amarone clàssic fet amb un mètode innovador, que és la vinificació sense sulfits. Corviva, Rondinella, Croatina i Oseleta raïms són collides a mà i els raïms són dipositats en caixes a assecar-se. Aquest procés té lloc en habitacions ben ventilats amb humitat controlada permetent que els raïms s'assequin sense cap risc de descomposició i concentrar el sucre i els polifenols en els raïms, substàncies que són responsables del cos del vi. Cap al final de desembre, quan el raïm han reacehed el nivell adequat d'assecat, que es premsen i després es van deixar fermentar en dipòsits d'acer a una temperatura controlada per a la fermentació alcohòlica. Posteriorment el vi es separa de les pells i que les edats de 6 mesos en bótes de roure de 5 hl abans de la barreja i embotellat. No s'afegeix el metabisulfit de potassi, que és per això que és un vi lliure de sulfit.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega