Amarone Della Valpolicella Tommasi 2015

Tommasi (Amarone della Valpolicella)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 16,50€ Enviament (48h - 5 díes)

35,00/unitat

Enviament: Food Explore INT (Italy)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: vermell robí profund, tons de granat. Nas: madur, intens i molt refinat, cireres en licor, prunes molt madures, cafè i regalèssia. Boca: complex, suau, amb molt de cos, notes de cirera i pruna. Final molt persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella. VINYA: Nom: La Groletta i Conca d'Or crus. RAÏMS: 50% Reig, 30% Corvinone, 15% Rondinella i 5% Oseleta. ENVELLIMENT: després de la fermentació en dipòsits d'acer inoxidable durant 25 dies, un període d'envelliment de 3 anys en bótes de roure eslovè. ELABORACIÓ: raïm col·locades directament en petits bastidors oberts i portats a assecadors on s'assequen per les fresques brises de la tardor i l'hivern fins al següent mes de gener. Durant aquests mesos el raïm romanen reposant, però dins d'elles es produeixen canvis que les enriqueixen, donant-los nous aromes i un sabor profund, perdent al voltant del 50% del pes i concentrant el nivell de sucre natural. MARIDATGE: formatges forts com el parmegiano reggiano, vedella wagyu, ànec cuinat en vinagre balsàmic i plats de pasta molt saborosos. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Fitxa tècnica · Amarone Della Valpolicella Tommasi

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015
Denominació:Amarone della Valpolicella (Veneto,Itàlia)
Celler: Tommasi
Volum: 75cl
Raïms: Corvina Veronese (50%), Oseleta (5%), Rondinella (30%), Corvinone (15%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%

Descripció · Tommasi

Amarone Della Valpolicella Tommasi 2015 (Corvina Veronese, Oseleta, Rondinella i Corvinone)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí profund, tons de granat.
  • Nas: madur, intens i molt refinat, cireres en licor, prunes molt madures, cafè i regalèssia.
  • Boca: complex, suau, amb molt de cos, notes de cirera i pruna. Final molt persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella.

VINYA: Nom: La Groletta i Conca d'Or crus.

RAÏMS: 50% Reig, 30% Corvinone, 15% Rondinella i 5% Oseleta.

ENVELLIMENT: després de la fermentació en dipòsits d'acer inoxidable durant 25 dies, un període d'envelliment de 3 anys en bótes de roure eslovè.

ELABORACIÓ: raïm col·locades directament en petits bastidors oberts i portats a assecadors on s'assequen per les fresques brises de la tardor i l'hivern fins al següent mes de gener. Durant aquests mesos el raïm romanen reposant, però dins d'elles es produeixen canvis que les enriqueixen, donant-los nous aromes i un sabor profund, perdent al voltant del 50% del pes i concentrant el nivell de sucre natural.

MARIDATGE: formatges forts com el parmegiano reggiano, vedella wagyu, ànec cuinat en vinagre balsàmic i plats de pasta molt saborosos.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Tommasi

Comprar Vi Tommasi:

Opinions

Opinió destacada sobre Amarone Della Valpolicella Tommasi 2015

Publicat el a les 04.34

4/5

Amarone Della Valpolicella Tommasi 2015

Tommasi Amarone della Valpolicella està fet de raïm autòctones de la Valpolicella com Corbina, Corvinone, Rondinella i Oseleta. Les vinyes dels que se seleccionen aquests raïms estan ubicats a les altes turons de la Valpolicella és el Groletta vinyes i la Conca d'Oro es troba als turons de Sant...
llegir complet

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Amarone della Valpolicella