Tendències:

Amarone della Valpolicella

Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015

75cl

Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015

45,50€
45,50€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Amarone della Valpolicella (Veneto, Itàlia)
Celler: Tommasi
Volum: 75cl
Raïms: Oseleta (5%), Rondinella (30%), Corvinone (15%), Corvina Veronese
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí profund, tons de granat. Nas: madur, intens i molt refinat. Cireres en licor, prunes molt madures, cafè i regalèssia. Boca: Complex, suau, amb molt de cos. Notes de cirera i pruna. Final molt persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella. VINYA: Noms: La Groletta i Conca d'Or crus. RAÏMS: 50% Reig, 30% Corvinone, 15% Rondinella, 5% Oseleta. ENVELLIMENT: envellit durant 3 anys en bótes de roure eslovè. Descans del vi al boteller durant un any abans de la seva sortida al mercat. ELABORACIÓ: verema manual i selecció de raïms. Raïm col·loquen directament en petits bastidors oberts i portades a assecadors on s'assequen per les fresques brises de la tardor i l'hivern fins al següent mes de gener. Durant aquests mesos el raïm romanen reposant, però dins d'elles es produeixen canvis que les enriqueixen, donant-los nous aromes i un sabor profund, perdent al voltant del 50% del pes i concentrant el nivell de sucre natural. Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable durant 25 dies MARIDATGE: amb formatges forts com el parmegiano reggiano, vedella wagyu, ànec cuinat en vinagre balsàmic i plats de pasta molt saborosos. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Descripció sobre Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015

Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015 (Oseleta, Rondinella, Corvinone i Corvina Veronese)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí profund, tons de granat.
  • Nas: madur, intens i molt refinat. Cireres en licor, prunes molt madures, cafè i regalèssia.
  • Boca: Complex, suau, amb molt de cos. Notes de cirera i pruna. Final molt persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella.

VINYA: Noms: La Groletta i Conca d'Or crus.

RAÏMS: 50% Reig, 30% Corvinone, 15% Rondinella, 5% Oseleta.

ENVELLIMENT: envellit durant 3 anys en bótes de roure eslovè. Descans del vi al boteller durant un any abans de la seva sortida al mercat.

ELABORACIÓ: verema manual i selecció de raïms. Raïm col·loquen directament en petits bastidors oberts i portades a assecadors on s'assequen per les fresques brises de la tardor i l'hivern fins al següent mes de gener. Durant aquests mesos el raïm romanen reposant, però dins d'elles es produeixen canvis que les enriqueixen, donant-los nous aromes i un sabor profund, perdent al voltant del 50% del pes i concentrant el nivell de sucre natural. Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable durant 25 dies

MARIDATGE: amb formatges forts com el parmegiano reggiano, vedella wagyu, ànec cuinat en vinagre balsàmic i plats de pasta molt saborosos.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Veure més

Opinions sobre Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015

4

10 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    10
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015:Puntua Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 2015:

4 /5

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí profund, tons de granat.
  • Nas: madur, intens i molt refinat, cireres en licor, prunes molt madures, cafè i regalèssia.
  • Boca: complex, suau, amb molt de cos, notes de cirera i pruna. Final molt persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valpolicella.

VINYA: Nom: La Groletta i Conca d'Or crus.

RAÏMS: 50% Reig, 30% Corvinone, 15% Rondinella i 5% Oseleta.

ENVELLIMENT: després de la fermentació en dipòsits d'acer inoxidable durant 25 dies, un període d'envelliment de 3 anys en bótes de roure eslovè.

ELABORACIÓ: raïm col·locades directament en petits bastidors oberts i portats a assecadors on s'assequen per les fresques brises de la tardor i l'hivern fins al següent mes de gener. Durant aquests mesos el raïm romanen reposant, però dins d'elles es produeixen canvis que les enriqueixen, donant-los nous aromes i un sabor profund, perdent al voltant del 50% del pes i concentrant el nivell de sucre natural.

MARIDATGE: formatges forts com el parmegiano reggiano, vedella wagyu, ànec cuinat en vinagre balsàmic i plats de pasta molt saborosos.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Veure més
,

4 /5

El prenem com a acompanyament del primer plat. Amb companys del col·legi.
Té un color molt intens. Aromes a fruits del bosc. Un negre lleugerament mineral.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Tommasi Amarone Della Valpolicella Classico 201520122013

4/5

- Color - Vermell robí profund.
- Fragàncies - calenta, madura al nas, intens i de gran refinament.
- Sabor - complex, suau, de cos complet, un munt de notes de cirera i pruna.
- Recomanat amb - carns vermelles, caça, formatges curats.
- Excel·lent vi després del sopar.
- 75% Reig Veronese, 15% Corvinone, 10% Rondinella.
Veure més
Anònim

4/5

NOTA DE TAST DE Tommasi Amarone Classico 2013:
- Vista: vermell robí profund, tons de granat.
- Nas: madur, intens i molt refinat.
- Boca: complex, suau, amb molt de cos i moltes notes de cirera i pruna.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella.
VINYA: Tommasi
RAÏMS: 50% Reig, 30% Rondinella, 15% Corvinone, 5% Oseleta.

ENVELLIMENT: 30 mesos en bótes de roure eslau de 35 hectolitres.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%
Veure més
Tommasi Amarone Classico 2013

Altres productes de la mateixa bodega