Tendències:

Amarone della Valpolicella

Viviani Amarone Della Valpolicella Classico 2015

75cl

31,50€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Amarone della Valpolicella (Veneto, Itàlia)
Celler: Viviani
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Corvina (75%), Molinara (5%), Rondinella (20%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 16%
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí concentrat. Nas: sensacions dolços de pruna seca, melmelada de nabius, licor de cireres perfectament integrades amb aromes complexes de flors seques, cedre, regalèssia, vainilla i tamarinde Boca: sabor suau, tanins dolços i frescor, espès, polpós. Final intens, persistència rodona i interminable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella Classico. RAÏMS: Reig 75%, Rondinella 20% i Molinara 5%. ENVELLIMENT: envelliment del vi en barrils de diferents orígens (des Eslavònia fins als boscos francesos) i de diferents mides (de 300 a 2000 litres) durant 36 a 40 mesos. ELABORACIÓ: raïm triturades utilitzant un triturador amb rodets de goma, premsat suau. Desspués, el triturat ingressa en tancs de fermentació, on es posen en remull. Començament de la fermentació generalment després d'unes poques setmanes, de forma completament espontània, sense l'ús de llevats. Maceració durant 40 dies, amb remuntats necessaris i punxonats. MARIDATGE: carns vermelles i formatges. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18-20ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Elaboració de Viviani Amarone Della Valpolicella Classico 2015

Viviani Amarone Della Valpolicella Classico 2015 (Corvina, Molinara i Rondinella)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí concentrat.
  • Nas: sensacions dolços de pruna seca, melmelada de nabius, licor de cireres perfectament integrades amb aromes complexes de flors seques, cedre, regalèssia, vainilla i tamarinde
  • Boca: sabor suau, tanins dolços i frescor, espès, polpós. Final intens, persistència rodona i interminable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Amarone della Valpolicella Classico.

RAÏMS: Reig 75%, Rondinella 20% i Molinara 5%.

ENVELLIMENT: envelliment del vi en barrils de diferents orígens (des Eslavònia fins als boscos francesos) i de diferents mides (de 300 a 2000 litres) durant 36 a 40 mesos.

ELABORACIÓ: raïm triturades utilitzant un triturador amb rodets de goma, premsat suau. Desspués, el triturat ingressa en tancs de fermentació, on es posen en remull. Començament de la fermentació generalment després d'unes poques setmanes, de forma completament espontània, sense l'ús de llevats. Maceració durant 40 dies, amb remuntats necessaris i punxonats.

MARIDATGE: carns vermelles i formatges.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18-20ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15,5%

Veure més

Opinions sobre Viviani Amarone Della Valpolicella Classico 2015

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Viviani Amarone Della Valpolicella Classico 2015:Puntua Viviani Amarone Della Valpolicella Classico 2015:

4 /5

Bon color. Aromes a fruits vermells.Els sabors s'equilibren bé.
Bon venir al que el menjar no va estar a l'altura.
Aquest Viviani Amarone Della Valpolicella Classico és el primer vi que vaig beure amb els meus pares.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Viviani Amarone Della Valpolicella Classico 20152013

4/5

Del color de les picotes. La fusta de roure té presència.Més suau el 2013.
Vaig prendre aquest Amarone della Valpolicella entre elres.
A mi em va semblar que el Viviani Amarone Della Valpolicella Classico seria perfecte per a una vetllada romàntica.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega