Tendències:

Vi de Andalusia

Veure tots els productes a Vi de Andalusia

Els vins d'Andalusia es poden trobar en 4 importants denominacions d'origen, productores totes elles de grans vins generosos, tant de criança oxidativa com de l'anomenada criança "sota vel". Són aquests vins dolços i secs, que, amb els seus estils intermedis, han estat els representants dels vins espanyols entre els grans, especialment Jerez.

Els vins d'Andalusia, sobretot els grans vins de Jerez i Montilla-Moriles estan assentant-se en l'apartat de vins de postres en les cartes dels millors restaurants. Andalusia és la principal productora d'aquest tipus de vins, tant per tradició com per les característiques del seu clima i sòls, però avui en dia, moltes d'aquestes denominacions d'origen estan treballant amb nous vins, sobretot amb blancs joves, frescos i agradables.

Els nous vins d'Andalusia són negres i blancs que parteixen de varietats espanyoles en mescla amb varietats foranes europees. Aquests s'estan elaborant en les zones d'Arcos de la Frontera, Ronda, Baza i les Alpujarras de Granada i Almeria.

Comprar Vins de Andalusia online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi de Andalusia: Top Vendes

veure tots

Vi De Andalusia: negre

veure tots

Vi De Andalusia: blanc

veure tots

Vi De Andalusia: escumós

veure tots

Vi De Andalusia: rosat

veure tots

Vi De Andalusia: Puntuació de Robert Parker

Últimes novetats del catàleg

veure tots