Arboledilla Levante

Barbadillo (Andalusia)

Producte no disponible a Estats Units

26,90€ + 4,95€ Enviament (48h - 4 díes)

26,90/unitat

Enviament: Bodeboca ES (Espanya)

Rebràs 0.36 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color daurat intens, amb reflexos d'ambre. Nas: Aromes intensos de fruits madurs i blancs, amb tons florals, cítrics i especiats. Boca: Cos lleuger, sec, amb poca acidesa i sabors intensos de fruits madurs i cítrics. Final llarg i sec. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Camamilla-Sanlúcar de Barrameda. VINYA: Cellers Barbadillo. RAÏMS: Palomino Fina. ENVELLIMENT: Entre 5 i 6 anys en bótes de roure americà. ELABORACIÓ: El raïm és estabilitzades a temperatures fredes, per després ser premsades de forma suau. El most obtingut és sotmès a una fermentació en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 15 a 18ºC. El vi és envellit en bótes de roure americà durant un període de 5 a 6 anys, amb l'addició d'un llevat coneguda com "vel de flor". Aquest envelliment es realitza a través d'un sistema de criaderas i soleres. Després d'aquest període, el vi és embotellat. MARIDATGE: Aperitius, foie gras, carns blanques, marisc, peix, amanides, risotto, pastes blanques, postres cremosos i fruiters. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Fitxa tècnica · Arboledilla Levante

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Andalusia (Espanya)
Celler: Barbadillo
Volum: 75cl
Raïms: Palomino Fino (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Barbadillo

Arboledilla Levante (Palomino Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color daurat intens, amb reflexos d'ambre.
  • Nas: Aromes intensos de fruits madurs i blancs, amb tons florals, cítrics i especiats.
  • Boca: Cos lleuger, sec, amb poca acidesa i sabors intensos de fruits madurs i cítrics. Final llarg i sec.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Camamilla-Sanlúcar de Barrameda.

VINYA: Cellers Barbadillo.

RAÏMS: Palomino Fina.

ENVELLIMENT: Entre 5 i 6 anys en bótes de roure americà.

ELABORACIÓ: El raïm és estabilitzades a temperatures fredes, per després ser premsades de forma suau. El most obtingut és sotmès a una fermentació en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 15 a 18ºC. El vi és envellit en bótes de roure americà durant un període de 5 a 6 anys, amb l'addició d'un llevat coneguda com "vel de flor". Aquest envelliment es realitza a través d'un sistema de criaderas i soleres. Després d'aquest període, el vi és embotellat.

MARIDATGE: Aperitius, foie gras, carns blanques, marisc, peix, amanides, risotto, pastes blanques, postres cremosos i fruiters.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Barbadillo

Barbadillo és una empresa familiar, cent per cent espanyola, que ha sabut unir tradició i modernitat, mirar el futur sense renunciar als seus orígens i convertir les essències del sud en la seva inequívoca senyal d'identitat. Actualment és propietària de 500 hectàrees de vinyes repartits en dues...

Comprar Vi Barbadillo:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Andalusia