Fitxa tècnica · Arboledilla Levante
Tipus De Vi: | Vi generós |
---|---|
Denominació: | Andalusia (Espanya) |
Celler: | Barbadillo |
Volum: | 75cl |
Raïms: | Palomino Fino (100%) |
---|---|
Al·Lergogens: | Conté sulfits |
Descripció · Barbadillo
Arboledilla Levante (Palomino Fino)
NOTA DE TAST:
- Vista: Color daurat intens, amb reflexos d'ambre.
- Nas: Aromes intensos de fruits madurs i blancs, amb tons florals, cítrics i especiats.
- Boca: Cos lleuger, sec, amb poca acidesa i sabors intensos de fruits madurs i cítrics. Final llarg i sec.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Camamilla-Sanlúcar de Barrameda.
VINYA: Cellers Barbadillo.
RAÏMS: Palomino Fina.
ENVELLIMENT: Entre 5 i 6 anys en bótes de roure americà.
ELABORACIÓ: El raïm és estabilitzades a temperatures fredes, per després ser premsades de forma suau. El most obtingut és sotmès a una fermentació en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 15 a 18ºC. El vi és envellit en bótes de roure americà durant un període de 5 a 6 anys, amb l'addició d'un llevat coneguda com "vel de flor". Aquest envelliment es realitza a través d'un sistema de criaderas i soleres. Després d'aquest període, el vi és embotellat.
MARIDATGE: Aperitius, foie gras, carns blanques, marisc, peix, amanides, risotto, pastes blanques, postres cremosos i fruiters.
TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%
Busques una altra cosa?
Veure els millors Vins de Andalusia segons les opinions sobre vi a Uvinum
Barbadillo
Barbadillo és una empresa familiar, cent per cent espanyola, que ha sabut unir tradició i modernitat, mirar el futur sense renunciar als seus orígens i convertir les essències del sud en la seva inequívoca senyal d'identitat. Actualment és propietària de 500 hectàrees de vinyes repartits en dues...
Comprar Vi Barbadillo:
-
Manzanilla muy fina
Manzanilla Sanlúcar de Barrameda (Vi Generós)
-
Barbadillo Laura Moscatel
Jerez-Xérès-Sherry (Vi Generós)
-
Barbadillo San Rafael Oloroso
Jerez-Xérès-Sherry (Vi Generós)