Tendències:

Vi de Australia

Veure tots els productes a Vi de Australia

Els vins d'Austràlia han viscut un espectacular desenvolupament en els últims anys. En els últims 15-20 anys, les seves exportacions han crescut fins als 350 milions de litres i el nombre de cellers ha arribat a les 1.350. A més, Austràlia té com a objectiu doblar aquestes xifres vinícoles en la pròxima dècada.

La indústria dels vins d'Austràlia busca treure partit de les noves tecnologies i la flexibilitat. No existeixen les denominacions d'origen i els cellers tenen la possibilitat de produir diferents vins i varietats, mantenint un únic control geogràfic sobre elles.

Els vins australians es conreen, principalment, al sud-est de l'illa, on es dóna un clima similar al mediterrani, però amb tardors una mica més llargs. Això augmenta el període de maduració del raïm, donant-li als vins més cos i graduació alcohòlica que als vins típicament mediterranis.

A Austràlia, el vi prové de vinyes de varietats franceses amb peu americà. Així entre les varietats blanques ens trobem amb Chardonnay, Moscatell, Semillon, Riesling i Sauvignon Blanc. Entre les tintes, més clàssics, amb el Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir i Monastrell.

Comprar Vins de Australia online.

Veure més

Filtres

A la venda

Vi De Australia: negre

veure tots

Vi De Australia: rosat

veure tots

Vi De Australia: Puntuació de Robert Parker