Vi Lagar de Baixo
Quinta de Baixo (Bairrada)
Fitxa tècnica · Lagar de Baixo
Tipus De Vi: | Vi negre |
---|---|
Denominació: | Bairrada (Portugal) |
Celler: | Quinta de Baixo |
Raïms: | Baga |
---|---|
Al·Lergogens: | Conté sulfits |
Quinta de Baixo (Bairrada)
Tipus De Vi: | Vi negre |
---|---|
Denominació: | Bairrada (Portugal) |
Celler: | Quinta de Baixo |
Raïms: | Baga |
---|---|
Al·Lergogens: | Conté sulfits |
- Bairrada
- Bairrada
- Bairrada
4 /5
“NOTES DE TAST: Mostrant color robí de la concentració mitjana, Lagar de Baixo Negre 2012 és molt expressiu en les notes de fruita vermella fresca, lleugerament vegetal, que recorda matisos de tija. Fresc i molt definit aroma, presenta un perfil molt atractiu. Molt bé a la boca, amb un perfil mineral i salvatge, és un vi amb tanins ben presents, però harmonitzada amb el bon volum en el tast. Fresc i delicat, amb una presència sense ser opulent. El retrogust és refrescant i molt llarg. Amb l'acidesa típica de la varietat Baga en un conjunt molt equilibrat, s'espera una llarga criança i noble al soterrani. - Winemaker: Dirk Niepoort - Elaboració: Lagar de Baixo 2012 prové de diverses parcel·les, algunes molt antigues, altres més recents com Montarro, uns 15 anys. El vi es transforma en vi al cup (cup), on fermenta i macera durant 5 setmanes. Malolàctica es va produir en velles bótes de 225L, on envellit durant 20 mesos. Va ser embotellat sense filtració. - Varietats de raïm: Baga. - Maridatge: Especialment adequat per a les carns vermelles a la graella, i el formatge. - Emmagatzemar i servir Consells: Emmagatzematge Anar a dormir a una temperatura de 15 ° C. Servir a una temperatura de 16 ° C a 18 ° C.”
Uvinum en les xarxes socials
Uvinum Internacional
Regions i cellers populars
Informació
Uvinum © 2019 - Termes i condicions - Privadesa & Cookies Calle Pau Claris 194, 7º 1ª 08037 Barcelona, España