Tendències:

Bairrada

Sidónio de Sousa Brut Nature branco

75cl

6,97€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Bairrada (Portugal)
Celler: Sidónio de Sousa
Volum: 75cl
Raïms: Arinto, Bical, Maria Gomes
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
Tipus D'escumós: Brut Nature
NOTA DE TAST: Vista: Sidónio de Sousa Brut Nature branco presenta un color granat rosaci amb una escuma fugaç Nas: Mostra un component vegetal clar en l'aroma, amb escorça d'arbre, fulles de llimona. Boca: Manté el mateix perfil a la boca, ara amb un matís més allimonat que li dóna equilibri. Visca acidesa i final cítric. RAÏMS: Baga CELLER: Sidónio de Sousa

Elaboració de Sidónio de Sousa Brut Nature branco

Sidónio de Sousa Brut Nature branco (Arinto, Bical i Maria Gomes)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Sidónio de Sousa Brut Nature branco presenta un color granat rosaci amb una escuma fugaç
  • Nas: Mostra un component vegetal clar en l'aroma, amb escorça d'arbre, fulles de llimona.
  • Boca: Manté el mateix perfil a la boca, ara amb un matís més allimonat que li dóna equilibri. Visca acidesa i final cítric.

RAÏMS: Baga

CELLER: Sidónio de Sousa

Veure més

Opinions sobre Sidónio de Sousa Brut Nature branco

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Sidónio de Sousa Brut Nature branco:Puntua Sidónio de Sousa Brut Nature branco:

4 /5

Sidonio de Sousa, reconegut per tenir entre les més antigues de les vinyes de la baia en Bairrada, segueix fent vi a la forma tradicional, donant lloc a vins de fruites sucoses, cap a endavant amb criança en roure antiga portuguesa, rar avui en dia, fins i tot a Portugal
Veure més
,

4 /5

Situat al sud de la ubicació malucs. al comtat d'Anadia. en una zona privilegiada de Figueira da Costa. l'exposició al sol nascente- oest. Només - Argilo- Climàtic pedra calcària - moderar mediterrani amb hiverns suaus i estius no massa calenta. per tant tenen les seves pròpies condicions d'una zona de transició on la barreja de l'Atlàntic i influències mediterrànies. La vinya produeix raïm en el sistema de producció integrada. Els raïms es carreguen a la premsa de membrana des. on són triturades i s'extreu el suc. El most es refreda. es va decantar i es va acumular en un dipòsit d'acer inoxidable que efectuarà la fermentació. amb control de temperatura. Després de la fermentació. decanta el vi de forma natural en el tanc. Està absort al final de l'any. el temps s'està preparant per fer l'embotellament amb gas. amb el llevat lliure. Les ampolles de escumós al soterrani durà a terme la fermentació en ampolla a una temperatura controlada i en absència de llum. Després de la fermentació, les ampolles estan al soterrani. en l'etapa a realitzar i degorgement triturat i sense sucre afegit. moment a partir del qual el producte està llest per a la seva comercialització.
Veure més
,

4 /5

NOTES DE TAST:
Mostra un component vegetal clara en l'aroma, escorça, fulles de llimona. Manté el mateix perfil a la boca, ara amb un matís més llimonada que li dóna equilibri. Acidesa i acabat animat cítrics.
- Winemaker: Paulo Sousa
- Elaboració:
- Varietats de raïm: Bical, Maria Gomes, arinto.
- Maridatge: Excel·lent per a ocasions especials. Va peix i marisc bé.
- Conservar i servir Recomanacions: Es recomana servir a una temperatura de 6 a 8ºC
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega