Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2012

Bruno Giacosa (Barbaresco)

164,64€ + 21,00€ Enviament (9 - 12 díes)

987,84€ + 33,00€ Enviament (9 - 12 díes)

1.975,68€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

164,64/unitat

Enviament: Fons Vinum ES (Italy)

Rebràs 2.2 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Fons Vinum ES

Fitxa tècnica · Bruno Giacosa Barbaresco Asili

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2012 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont,Itàlia)
Celler: Bruno Giacosa
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Bruno Giacosa

Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2012 (Nebbiolo)

Productor: Bruno Giacosa

DO: Barbaresco

Els raïms: Nebbiolo

Bruno Giacosa

Comprar Vi Bruno Giacosa:

Més comentaris sobre Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2012

Fons Vinum

Publicat el a les 12.41

4 /5

Barbaresco DOCG Asili Bruno Giacosa
Barbaresco DOCG Asili 2012 Bruno Giacosa
la companyia
Bruno Giacosa era una immensa enòleg sensibilitat. El seu èxit neix de la gran talent en la transformació de raïm lliurada per altres propietaris d'alguns dels millors Barolo i Barbaresco mai produït.

La Azienda Agricola Falletto neix del geni d'aquest home. Després d'haver començat ajudar al seu avi al soterrani, compra a 1982 la vinya "Falletto" Serralunga d'Alba. El 1966, Bruno també comprar vinyes a Barbaresco "Asili" i "Rabajà". Avui hectàrees de terra són vint. S'estenen entre les localitats de Serralunga d'Alba, La Morra i el Barbaresco.
Bruno Giacosa sempre ha afirmat amb gran convicció que un gran vi comença a la vinya. Per tant, sempre ha optat per respectar un màxim dels ritmes de la natura, sense intervencions forçades, sinó simplement que acompanya a la planta i el que li permet defensar-se a si mateix i créixer en el millor.

Al celler segueix fermament l'enologia conservadora, el temps per complir amb la major part de la feina realitzada a la vinya. Això implica rendiments molt baixos, tres setmanes de maceració en dipòsits d'acer i la maduració en bótes de roure francès gran, per períodes superiors en alguns casos trenta mesos.
Els vins de Azienda Agricola Falletto deriven totes de les seves pròpies vinyes s'elaboren en les seves pròpies cellers de Neive.
Vins etiquetats "Casa Vinicola Bruno Giacosa," però, es deriven de les raïms comprats a local de confiança, i es converteix en vi en els cellers.

Va ser un dels vins que la majoria dels homes s'han criat els noms de Barolo i Barbaresco al món
color
granat
perfum
intens, complex, amb notes que recorden violetes, regalèssia, gerd.

El sabor és de gran cos, amb tanins nobles.

Vi de gran caràcter (en els millors anys, l'etiqueta pot incloure la Riserva)
Tannico

Publicat el a les 12.04

4 /5

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco DOCG
TIME per provar: el sopar important
Ideal de consum: 2017/2030
TEMPERATURA: 16/18 ° C
MARIDATGE: joc, joc, aus de corral
RAÏMS: 100% Nebbiolo
ALCOHOL: 14,5%
Qualificació de tànic: 9/10

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2016

Verònica Gomis
Verònica Gomis

4/5

Em va regalar el meu cap.
Un Barbaresco amb vores marrons. Les olors més fortes són a roses vermelles. Molt bona acidesa d'aquest Barbaresco.
Bon vi amb el qual brindar.

Opinions sobre Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2005

Pilar Prats
Pilar Prats

4/5

Aromes forts a roure i cedre. Gust dolç, a fruites.
Un clàssic.

Opinions sobre Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2001

Vicent Roser
Vicent Roser

4/5

El vaig prendre en una barbacoa. El vam demanar en un sopar de companys de treball.
Bon color. Fa olor de baies del bosc. Fresc i agradable.

Top Vendes Barbaresco