Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2015

Bruno Giacosa (Barbaresco)

RP94

174,95€ + 19,18€ Enviament (8 - 10 díes)

1.097,70€ + 33,00€ Enviament (9 - 12 díes)

2.195,40€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

174,95/unitat

Enviament: Grand Cru Wijnen ES (Netherlands)

Rebràs 2.33 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

NOTA DE TAST DE Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2015 : Vista: granat fosc. Nas: aromes de prunes, llimones Boca: tanins sedosos i un final afruitat i brillant. Una bonica combinació de fruita madura i acidesa cruixent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco. VINYA: Bruno Giacosa RAÏMS: Nebbiolo. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Bruno Giacosa Barbaresco Asili

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont,Itàlia)
Celler: Bruno Giacosa
Volum: 75cl
Puntuació: RP94
Raïms: Nebbiolo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Bruno Giacosa

Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2015 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST DE Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2015 :

  • Vista: granat fosc.
  • Nas: aromes de prunes, llimones
  • Boca: tanins sedosos i un final afruitat i brillant. Una bonica combinació de fruita madura i acidesa cruixent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco.

VINYA: Bruno Giacosa

RAÏMS: Nebbiolo.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Bruno Giacosa

Comprar Vi Bruno Giacosa:

Més comentaris sobre Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2015

Fons Vinum

Publicat el a les 12.41

4 /5

Barbaresco DOCG Asili Bruno Giacosa
Barbaresco DOCG Asili 2015 Bruno Giacosa
la companyia
Bruno Giacosa era una immensa enòleg sensibilitat. El seu èxit neix de la gran talent en la transformació de raïm lliurada per altres propietaris d'alguns dels millors Barolo i Barbaresco mai produït.

La Azienda Agricola Falletto neix del geni d'aquest home. Després d'haver començat ajudar al seu avi al soterrani, compra a 1982 la vinya "Falletto" Serralunga d'Alba. El 1966, Bruno també comprar vinyes a Barbaresco "Asili" i "Rabajà". Avui hectàrees de terra són vint. S'estenen entre les localitats de Serralunga d'Alba, La Morra i el Barbaresco.
Bruno Giacosa sempre ha afirmat amb gran convicció que un gran vi comença a la vinya. Per tant, sempre ha optat per respectar un màxim dels ritmes de la natura, sense intervencions forçades, sinó simplement que acompanya a la planta i el que li permet defensar-se a si mateix i créixer en el millor.

Al celler segueix fermament l'enologia conservadora, el temps per complir amb la major part de la feina realitzada a la vinya. Això implica rendiments molt baixos, tres setmanes de maceració en dipòsits d'acer i la maduració en bótes de roure francès gran, per períodes superiors en alguns casos trenta mesos.
Els vins de Azienda Agricola Falletto deriven totes de les seves pròpies vinyes s'elaboren en les seves pròpies cellers de Neive.
Vins etiquetats "Casa Vinicola Bruno Giacosa," però, es deriven de les raïms comprats a local de confiança, i es converteix en vi en els cellers.

Va ser un dels vins que la majoria dels homes s'han criat els noms de Barolo i Barbaresco al món
color
granat
perfum
intens, complex, amb notes que recorden violetes, regalèssia, gerd.

El sabor és de gran cos, amb tanins nobles.

Vi de gran caràcter (en els millors anys, l'etiqueta pot incloure la Riserva)
Grand Cru Wijnen

Publicat el a les 04.04

4 /5

Bruno Giacosa Barberesco Asili 2015

Tres generacions passió crema alta a la família Giacosa. Bruno Giacosa pertany a aquest selecte grup que es manté fidel a les tradicions de la vinya, sinó també a la cantina. Els seus vins establerts per al pensament, permeten decideix impressió en el gust, el caràcter i composició. Bruno Giacosa només l'embotellament de vins que són d'alta qualitat i, com era també el seu bon amic Angelo Gaja vi que no compleix amb els seus requisits de qualitat per vendre a través d'altres canals. Asili és un dels millors terrers en la denominació i Giacosa produeix ací un Barbaresco sublim des de 1967. Al nas, s'obté l'essència de Nebbiolo amb un complex bouquet de fruites vermelles inclouen, roses, sabors de te, tabac i així successivament. A la boca, ens trobem amb àcids tanins nobles suportats per fines, i que acaba en un complex amb un acabat final llarg. La decantació és sens dubte recomanable i el vi es pot emmagatzemar gairebé indefinidament i tractar de controlar i obtenir que l'ampolla oberta fins a 2020, però també es pot dubtar en 2030.

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2016

Verònica Gomis
Verònica Gomis

4/5

Em va regalar el meu cap.
Un Barbaresco amb vores marrons. Les olors més fortes són a roses vermelles. Molt bona acidesa d'aquest Barbaresco.
Bon vi amb el qual brindar.

Opinions sobre Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2005

Pilar Prats
Pilar Prats

4/5

Aromes forts a roure i cedre. Gust dolç, a fruites.
Un clàssic.

Opinions sobre Bruno Giacosa Barbaresco Asili 2001

Vicent Roser
Vicent Roser

4/5

El vaig prendre en una barbacoa. El vam demanar en un sopar de companys de treball.
Bon color. Fa olor de baies del bosc. Fresc i agradable.

Top Vendes Barbaresco