Gaja Barbaresco 1996

Gaja (Barbaresco)

347,13€ + 21,00€ Enviament (9 - 12 díes)

2.082,78€ + 33,00€ Enviament (9 - 12 díes)

4.165,56€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

347,13/unitat

Enviament: Fons Vinum ES (Italy)

Rebràs 4.63 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Fons Vinum ES

NOTA DE TAST: Vista: vermell robí brillant. Nas: aromes de melmelada de gerd, amb matisos de pètals de rosa. Boca: amb cos, amb tanins sedosos i un final llarg i acariciante. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco. RAÏMS: Nebbiolo 100% MARIDATGE: vedella, pasta, xai, carn de caça, com el cérvol el senglar.

Fitxa tècnica · Gaja Barbaresco

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 1996 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont,Itàlia)
Celler: Gaja
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Gaja

Gaja Barbaresco 1996 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí brillant.
  • Nas: aromes de melmelada de gerd, amb matisos de pètals de rosa.
  • Boca: amb cos, amb tanins sedosos i un final llarg i acariciante.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco.

RAÏMS: Nebbiolo 100%

MARIDATGE: vedella, pasta, xai, carn de caça, com el cérvol el senglar.

Gaja

Comprar Vi Gaja:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Gaja Barbaresco 2016

Xavi Sarroca
Xavi Sarroca

4/5

És el que demanem al restaurant de sempre.
Aparentment robí, tenia reflexos més intensos. Aromes a fruita madura. Crec que tenia un regust una mica salat.

Opinions sobre Gaja Barbaresco 2015

Esteve Carbó
Esteve Carbó

4/5

Cirera picota, de capa mitja. Grans aromes de cafè i fusta.Molt suau.
El millor del menjar.
Vi perfecte per compartir amb amics.
Constantí Castells
Constantí Castells

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: vermell granat intens, reflexos taronges.
- Nas: elegant, complex, delicat, notes de baies silvestres, violetes, roses vermelles i tocs amaderados.
- Boca: vigorós, suau, vellutat, equilibrat i elegant, amb una persistència molt llarga.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco.

RAÏMS: Nebbiolo 100%.

ENVELLIMENT: 24 mesos en barrica i en bótes de roure.

MARIDATGE: estofats de carns vermelles, carns rostides i a la graella, carns de caça, com el senglar, el cérvol i el cabirol, formatges envellits.
TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20 ° C
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Top Vendes Barbaresco