Gaja Barbaresco 2005

Gaja (Barbaresco)

RP94WS92GR2

217,80€ + 15,00€ Enviament (4 - 6 díes)

1.695,96€ + 33,00€ Enviament (9 - 12 díes)

3.391,92€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

217,80/unitat

Enviament: Clos des Millésimes ES (France)

Rebràs 2.9 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

El Barbaresco és l'obra testimoni del compromís de la família Gaja per oferir vins de la millor qualitat. Els seus vins són elaborats únicament amb raïms procedents de les seves vinyes, el que garanteix que s'han cultivat amb totes les cures. Es tracta d'un vi clàssic poderós i presentat en un empaquetatge modern; és una barreja d'aparença moderna amb un sabor tradicional.

Fitxa tècnica · Gaja Barbaresco

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2005 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont,Itàlia)
Celler: Gaja
Volum: 75cl
Puntuació: RP94WS92GR2
Raïms: Nebbiolo (100%)
Maridatge: CarnPastaSenglarPasta fresca
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%

Descripció · Gaja

Gaja Barbaresco 2005 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST DE Gaja Barbaresco 2005:

  • Vista: granat.
  • Nas: nas sensual en la seva complexitat, aromes de fruites del bosc, prunes, regalèssia, minteral i aromes del cafè.
  • Boca: final llarg, complex, amb tanins fins, de seda, bona acidesa; estructura densa, plena de fruita molt madura.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco.

VINYA: Gaja

RAÏM: Nebbiolo.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Gaja

Comprar Vi Gaja:

Més comentaris sobre Gaja Barbaresco 2005

Clos Des Millésimes

Publicat el a les 14.46

4 /5

Gaja - Gaja Barbaresco 2005El 2005 és un valor essencial en el paisatge del vi italià. Angelo Gaja és les vinyes emblemàtics de Piedmont, coneguts sobretot a casa Barbaresco DOCG Província Cuneo.Cette fundada el 1859 al Piemont és sens dubte un dels més grans noms de la viticultura italiana i mundial. Angelo Gaja es va fer càrrec de la gestió de l'empresa familiar el 1961, advocant per noves tècniques de raïm vinification.Le només es cull a mà, els rendiments es dominen, l'ús de mà d'obra al camp, l'elecció de la producció i la personalitat única d'Angelo Gaja va fer possible l'èxit de la seva entreprise.Cépage Nebbiolo 100% (com el Barolo i Gattinara). Vi amb gran envelliment, estructurat i adaptat a una gran cuina hivernale.On conrea la vinya a Piedmont des de l'antiguitat, fins i tot abans de l'època romana. Però són els pares de la unitat italiana que van donar origen a grans ampolles que són la glòria d'aquesta regió. És Cavour en persona portada des de França el famós enòleg Luis Oudart. Estava convençut immediatament el potencial del raïm autòctona, Nebbiolo, i la terra dels hiverns rigorosos i estius secs. El seu primer vi, Neive, Rafla una medalla a Londres en 1862. Trenta anys més tard, el 1892, es va produir el primer Barbaresco en el seu castell Castelborgo. La família Gaja es van assentar en els turons de Langhe des de 1859, fins i tot abans de la primera Barbaresco. La sisena generació va veure el geni d'Angelo Gaja imposar nous mètodes i augmentar la seva àrea a la part superior del vi italià. A si mateix, ja famós, és sens dubte el més prestigiós ambaixador del vi italià. El vi envelleix en dipòsits d'acer inoxidable i es va deixar macerar a la pell durant un període de tres setmanes a temperatura controlada. Posteriorment, el vi és envellit en bótes de roure francès durant un any i després passar un any en bótes de roure francès des de sempre, Angelo Gaja li va fer substituir el roure Iugoslava utilitzat anteriorment.
Fons Vinum

Publicat el a les 09.25

4 /5

Gaja Barbaresco 2005 alta vocació de vins, amb un nas intensa i cridanera d'espècies i fruites de baies: mores, regalèssia, xocolata, caramel, melmelades, tots junts en la definició impressionant. El gust confirma rigorosa, compacte, incipit càlid i sòlid, ric i elegant, amb tanins incisives, però perfecte.
Enoteca-italiana

Publicat el a les 05.04

4 /5

Barbaresco Gaja ofereix excel lent cirera nas floral, maduixa i torrats. Maduro, dens i carnós, amb una personalitat sensual i elegant. Aquest vi és més representatiu dels vins produïts per Angelo Gaja.

Resum de puntuacions

(5 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    5
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 5 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Gaja Barbaresco 2016

Xavi Sarroca
Xavi Sarroca

4/5

És el que demanem al restaurant de sempre.
Aparentment robí, tenia reflexos més intensos. Aromes a fruita madura. Crec que tenia un regust una mica salat.

Opinions sobre Gaja Barbaresco 2015

Esteve Carbó
Esteve Carbó

4/5

Cirera picota, de capa mitja. Grans aromes de cafè i fusta.Molt suau.
El millor del menjar.
Vi perfecte per compartir amb amics.
Constantí Castells
Constantí Castells

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: vermell granat intens, reflexos taronges.
- Nas: elegant, complex, delicat, notes de baies silvestres, violetes, roses vermelles i tocs amaderados.
- Boca: vigorós, suau, vellutat, equilibrat i elegant, amb una persistència molt llarga.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco.

RAÏMS: Nebbiolo 100%.

ENVELLIMENT: 24 mesos en barrica i en bótes de roure.

MARIDATGE: estofats de carns vermelles, carns rostides i a la graella, carns de caça, com el senglar, el cérvol i el cabirol, formatges envellits.
TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20 ° C
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Top Vendes Barbaresco