Gaja Barbaresco 2012

Gaja (Barbaresco)

RP93

225,31€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

1.338,96€ + 33,00€ Enviament (9 - 12 díes)

2.677,92€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

225,31/unitat

Enviament: GrauOnline Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 3 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

NOTA DE TAST DE Gaja Barbaresco 2012 : Vista: vermell robí, reflexos granat. Nas: perfums complexos i sensuals de baies, pruna, regalèssia, amb notes minerals i cafè. Boca: igualment complex, ple de fruita i molt madur. Final llarg i complex, amb tanins sedosos i molt fi. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco. VINYA: Gaja RAÏM: Nebbiolo. MARIDATGE: carns vermelles rostides, caça i formatges curats. TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Fitxa tècnica · Gaja Barbaresco

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2012 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont,Itàlia)
Celler: Gaja
Volum: 75cl Altres volums
Puntuació: RP93
Raïms: Nebbiolo
Maridatge: CarnPastaSenglarPasta fresca
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Gaja

Gaja Barbaresco 2012 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST DE Gaja Barbaresco 2012:

  • Vista: vermell robí, reflexos granat.
  • Nas: perfums complexos i sensuals de baies, pruna, regalèssia, amb notes minerals i cafè.
  • Boca: igualment complex, ple de fruita i molt madur. Final llarg i complex, amb tanins sedosos i molt fi.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco.

VINYA: Gaja

RAÏM: Nebbiolo.

MARIDATGE: carns vermelles rostides, caça i formatges curats.

TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Gaja

Comprar Vi Gaja:

Més comentaris sobre Gaja Barbaresco 2012

Clos Des Millésimes

Publicat el a les 14.46

4 /5

Gaja - Barbaresco 2012Ce ofereix excel lent cirera nas floral, maduixa i torrats. Maduro, dens i carnós amb una personalitat sensual i elegant. Aquest vi és dels vins més representatius de Barbaresco produïts per Angelo Gaja.Installé a la regió italiana de Piemont, àrea de Gaja és conegut pel seu desenvolupament de tècniques que va revolucionar la vinificació vins italians. Amarat en el paisatge vi italià durant més de cinc generacions, la finca produeix vins del Piemont des de 1859, quan Giovanni Gaja Gaja va fundar el celler. El seu fill, Angelo (avi de l'actual propietari) continua el treball sota la influència de la seva esposa, Clotilde Rei inspira per crear un veritable Gaja va signar tradició. De la seva unió va néixer un fill Giovanni continuarà el seguiment dels seus pares mitjançant la producció de Barbaresco famós a tot Itàlia. Giovanni s'estendrà encara més la vinya mitjançant la compra de vinyes com Tildin, Costa Russi, Sant Llorenç, etc. permetent la família Gaja produirà vins de qualitat increïble només de les seves pròpies vinyes, ella mai compra raïm comerç. L'actual propietari, Angelo Gaja va néixer el 1940 i va començar la seva carrera camp a l'edat de 21 el 1961. Després de diversos viatges a França, va introduir diverses pràctiques a la regió i ha revolucionat l'elaboració de vins de Nebbiolo. Des de 1970, Angelo Gaja treballar amb el famós enòleg Guido Rivella. Aquesta és també la primera casa a utilitzar bótes noves de roure francès que han millorat la qualitat del vi mitjançant la relaxació de les dures tanins de Nebbiolo per dur a terme tota la seva finor. Aquest va ser també el primer enòleg de plantar Cabernet Sauvignon, Chardonnay i Sauvignon Blanc en lloc de Nebbiolo, en detriment del seu pare. Això, a més, a la vista d'aquestes varietats de les importacions hauria dit a la vinya "Damagi" vol dir "quina llàstima" i va donar el seu nom a la Cabernet plantat per Angelo Gaja, ara es reconeix com una de Cabernet millor al món. Molt controvertit, Angelo Gaja sempre ha estat per davant del seu temps i veu les coses d'una manera diferent en comparació amb l'altre. Ell va contribuir en gran mesura al desenvolupament dels vins piemontesos i especialment els vins Barolo i Barbaresco en el seu lloc entre els millors vins italians al món.
Passione Vino

Publicat el a les 04.42

4 /5

Raïms: 100% Nebbiolo
Alcohol: 13, 5
Temperatura: A una temperatura de 18 a - 20 ° C

Denominació: Barolo d. O.C. g.
Contingut: 0, 75 l
Garrafeira Nacional

Publicat el a les 04.49

4 /5

Gaja Barbaresco Langhe 2012

El Gaja celler va ser fundada per Giovanni Gaja, besavi d'Angelo Gaja, el 1859 i ha estat propietat i operat per quatre generacions de la família Gaja. Es troba en els districtes Barbaresco i Barolo de Piedmont. El 1994 Gaja va comprar la seva primera propietat de vi a la Toscana, Pieve de Santa Restituta, dels quals 40 acres estan plantades amb Sangiovese i produeixen dos vins Brunello di Montalcino. El 1996 Gaja va adquirir una segona propietat de la Toscana anomenada Ca'Marcanda situat al Castagneto Carducci a Bolgheri. El focus està en Ca'Marcanda en varietats de raïm internacionals, i 150 acres de la finca es planten amb Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc i Syrah vinyes.

Resum de puntuacions

(5 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    5
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 5 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Gaja Barbaresco 2016

Xavi Sarroca
Xavi Sarroca

4/5

És el que demanem al restaurant de sempre.
Aparentment robí, tenia reflexos més intensos. Aromes a fruita madura. Crec que tenia un regust una mica salat.

Opinions sobre Gaja Barbaresco 2015

Esteve Carbó
Esteve Carbó

4/5

Cirera picota, de capa mitja. Grans aromes de cafè i fusta.Molt suau.
El millor del menjar.
Vi perfecte per compartir amb amics.
Constantí Castells
Constantí Castells

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: vermell granat intens, reflexos taronges.
- Nas: elegant, complex, delicat, notes de baies silvestres, violetes, roses vermelles i tocs amaderados.
- Boca: vigorós, suau, vellutat, equilibrat i elegant, amb una persistència molt llarga.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco.

RAÏMS: Nebbiolo 100%.

ENVELLIMENT: 24 mesos en barrica i en bótes de roure.

MARIDATGE: estofats de carns vermelles, carns rostides i a la graella, carns de caça, com el senglar, el cérvol i el cabirol, formatges envellits.
TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20 ° C
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Top Vendes Barbaresco