Gaja Costa Russi Barbaresco 2011

Gaja (Barbaresco)

567,47€ 493,54€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

3.404,82€ 2.961,24€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

6.809,64€ 5.922,48€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

567,47€ 493,54/unitat

Estalvia 73,93€! (-13%)

Enviament: Perbaccowein ES (Germany)

Rebràs 6.58 punts per cada unitat que compris

El temps d'entrega és aproximat:
- Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.

NOTA DE TAST DE Gaja Costa Russi 2011: Vista: granat robí bonic. Nas: al principi intens, amb notes de cirera, xocolata a la menta, tabac de pipa i espècies. Boca: sabor estructurat, vigorós i agradablement mineral. Tanins suaus i elegants i final llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Piemont. VINYA: Gaja RAÏMS: 95% Nebbiolo, 5% Barbera. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Fitxa tècnica · Gaja Costa Russi Barbaresco

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2011 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont,Itàlia)
Celler: Gaja
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Nebbiolo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Gaja

Gaja Costa Russi Barbaresco 2011 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST DE Gaja Costa Russi 2011:

  • Vista: granat robí bonic.
  • Nas: al principi intens, amb notes de cirera, xocolata a la menta, tabac de pipa i espècies.
  • Boca: sabor estructurat, vigorós i agradablement mineral. Tanins suaus i elegants i final llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Piemont.

VINYA: Gaja

RAÏMS: 95% Nebbiolo, 5% Barbera.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Gaja

Comprar Vi Gaja:

Més comentaris sobre Gaja Costa Russi Barbaresco 2011

Llúcia Jaimes

Publicat el a les 11.59

4 /5

NOTA DE TAST DE Gaja Costa Russi Barbaresco 2011:
- Vista: robí granat bonic.
- Nas: intens, notes de cirera, xocolata, menta, tabac de pipa i espècies.
- Boca: estructurat, vigorós i agradablement mineral, taní suau i elegant. Persistència llarga.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Piemont.
VINYA: Gaja
RAÏMS: Nebbiolo 95% i Barbera 5%

ENVELLIMENT: en bótes de roure i grans bótes.

MARIDATGE: carns vermelles i caça.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Resum de puntuacions

(4 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    4
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 4 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Gaja Costa Russi Barbaresco 2013

Fons Vinum
Fons Vinum

4/5

Gaja Costa Russi 2013
Gaja Costa Russi 2013 El terme "Costa" significa el costat d'un pujol, "russos" era el sobrenom d'un parcer de treball de la vinya. El nas particularment seductora i intrigant és elegant i vellutat ja des dels primers anys d'edat amb un cos complet i una estructura tànnica profunda. Gran persistència i gran potencial d'envelliment. Primera ampolla produïda en 1978. Costa Russi, durant dècades, ha estat l'abanderat de l'excel·lència i el Barbaresco Gaja al món juntament amb Sori Tildin i Sori Sant Llorenç, fins que el 2000 la companyia va decidir associar l'etiqueta per a les Langhe DOC . Alc. 14% vol.
Wine  Must
Wine Must

4/5

Barbaresco Costa Russi, amb Sori Tildin i Sant Llorenç és un dels grans cru de Angelo Gaja. La vinya és propera a la de Sori Tildin Anna i el primer de la Costa Russi és un vinya únic d'expressar la més alta elegància i complexitat del mític 1978Il Costa Russi Gaja. El Nebbiolo en una de les seves millors actuacions: pel territori i per al processament de cada etiqueta Gaja és sinònim de respecte per la terra, per la vinya i una garantia per al paladar més refinat. A partir de 2013 Barbaresco Costa Russi vi sota la denominació Barbaresco, després de vint anys.
Divine Golosità Toscane
Divine Golosità Toscane

4/5

El celler va ser fundada el 1859 Gaja Barbaresco, al cor de les Langhe, i sempre ha estat reconegut com un dels noms simbòlics en la producció de Barbaresco. Des de la fundació fins Giovanni Angelo Gaja, aquesta família ha estat capaç d'imposar-se en l'escena mundial del vi, gràcies a una recepta precisa: la recerca de la qualitat. Piedmont és una de les regions més favorables per a la producció de grans vins, on el Nebbiolo sovint adquireix els contorns de la poesia. Però terra, per descomptat, no és suficient, es necessita la passió i l'experiència dels grans homes. I el nom Gaja és certament part d'aquesta categoria. Angelo Gaja, avi, en els anys 60, va tenir el mèrit de la renovació de les tradicions i importar noves tècniques de producció en la reducció de la producció per hectàrea a un major control de la temperatura de fermentació, per un ús acurat del cilindre per al pas dels casquets més temps. D'aquesta manera, Gaja ha estat capaç de seguir el ritme dels temps, sense caure en l'error de fossilitzat en la tradició. Un èxit, a Gaja, construït amb la intel·ligència i la intuïció, heretat dels rigors i sacrificis dels seus predecessors i desenvolupat i consolidat en dècades recents, gràcies a la gran lideratge d'Angelo. El passat com a experiència, sent el futur: pel Gaja ha construït al voltant de si mateix la imatge d'una marca forta i vital, un símbol de la grandesa i el Barbaresco d'un vi que pot dir la poesia del seu territori en el got.

Top Vendes Barbaresco