La Spinetta Barbaresco Bordini 2011

La Spinetta (Barbaresco)

98,09€ + 21,00€ Enviament (9 - 12 díes)

588,54€ + 33,00€ Enviament (9 - 12 díes)

1.177,08€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

98,09/unitat

Enviament: Fons Vinum ES (Italy)

Rebràs 1.31 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Fons Vinum ES

NOTA DE TAST DE La Spinetta Barbaresco Bordini 2011 : Vista: vermell granat profund. Nas: buquet clarament floral, notes de rosa i violeta, però també de menta i fruites, especialment de gerd i nabiu. Boca: suau i còmode, amb una forta mineralitat molt ben combinada amb els tanins. Bé equilibrat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco. VINYA: La Spinetta RAÏMS: Nebbiolo. MARIDATGE: carns vermelles a la graella i caça. TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · La Spinetta Barbaresco Bordini

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2011 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont,Itàlia)
Celler: La Spinetta
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · La Spinetta

La Spinetta Barbaresco Bordini 2011 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST DE La Spinetta Barbaresco Bordini 2011:

  • Vista: vermell granat profund.
  • Nas: buquet clarament floral, notes de rosa i violeta, però també de menta i fruites, especialment de gerd i nabiu.
  • Boca: suau i còmode, amb una forta mineralitat molt ben combinada amb els tanins. Bé equilibrat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbaresco.

VINYA: La Spinetta

RAÏMS: Nebbiolo.

MARIDATGE: carns vermelles a la graella i caça.

TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

La Spinetta

Comprar Vi La Spinetta:

Més comentaris sobre La Spinetta Barbaresco Bordini 2011

Fons Vinum

Publicat el a les 04.48

4 /5

Bandes LA Spinetta Barbaresco 2011 Barbaresco Bordini, flors i fruits s'uneixen en una gran elegància. . . Alc. 14% vol.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre La Spinetta Barbaresco Bordini 2014

Fons Vinum
Fons Vinum

4/5

Barbaresco Bordini 2014
L'Spinetta

de primer ordre de la Langa i el Asti Celler, La Spinetta va néixer el 1977 gràcies a Josep i Lidia Rivetti.
Ja en 1890, però, Giovanni Rivetti havia emigrat a l'Argentina, somiant amb la recerca de fortuna i després tornar a la seva terra natal per convertir-se en un gran productor de vi. Per realitzar el seu somni és el seu fill Josep. Es va comprar les primeres vinyes i va començar a produir Moscato d'Asti, un vi lleuger i senzill per gaudir dels dolços. En els anys següents, la família Rivetti va començar una reeixida producció de vins negres, especialment Barbera i Barbaresco, que va acabar el 2000 amb el naixement d'un dels més prestigiosos Barolo en circulació, Campe.
Tots els vins de la Spinetta són el resultat d'un llarg i acurat treball en les varietats natives del territori, un viatge que comença a la vinya i que només marginalment continua al soterrani. La creença és que per obtenir grans resultats el 90% de l'obra ha d'estar orientada a la campanya i només el 10% restant a la vinificació i l'envelliment de treball.

Varietat de raïm: 100% Nebbiolo
Alcohol: 14. 5%

Procés d'elaboració del vi

Temps de collita: principis i mitjans d'octubre
Fermentació: fermentació alcohòlica durant 7-8 dies a una temperatura controlada; la fermentació malolàctica en roure;
Envelliment: 20-22 mesos en bótes de roure francès durant 50% noves i 50% de l'any anterior; transferir a tancs d'acer inoxidable fins a l'embotellat; L'envelliment en ampolla durant altres 12 mesos;
Edició: 4 anys després de la collita.

Notes de tast

Color: vermell típic de Nebbiolo
Bouquet7Gusto: intensa aroma de gerds i espècies, seguit d'un saborós toc de romaní i gingebre;
Aparellaments: perfecte amb plats a la graella, carns vermelles amb salsa i caça;
Temperatura de servei: 16-17 ° C

Opinions sobre La Spinetta Barbaresco Bordini 2013

Fons Vinum
Fons Vinum

4/5

Barbaresco Bordini 2013
L'Spinetta

de primer ordre de la Langa i el Asti Celler, La Spinetta va néixer el 1977 gràcies a Josep i Lidia Rivetti.
Ja en 1890, però, Giovanni Rivetti havia emigrat a l'Argentina, somiant amb la recerca de fortuna i després tornar a la seva terra natal per convertir-se en un gran productor de vi. Per realitzar el seu somni és el seu fill Josep. Es va comprar les primeres vinyes i va començar a produir Moscato d'Asti, un vi lleuger i senzill per gaudir dels dolços. En els anys següents, la família Rivetti va començar una reeixida producció de vins negres, especialment Barbera i Barbaresco, que va acabar el 2000 amb el naixement d'un dels més prestigiosos Barolo en circulació, Campe.
Tots els vins de la Spinetta són el resultat d'un llarg i acurat treball en les varietats natives del territori, un viatge que comença a la vinya i que només marginalment continua al soterrani. La creença és que per obtenir grans resultats el 90% de l'obra ha d'estar orientada a la campanya i només el 10% restant a la vinificació i l'envelliment de treball.

Varietat de raïm: 100% Nebbiolo
Alcohol: 14. 5%

Procés d'elaboració del vi

Temps de collita: principis i mitjans d'octubre
Fermentació: fermentació alcohòlica durant 7-8 dies a una temperatura controlada; la fermentació malolàctica en roure;
Envelliment: 20-22 mesos en bótes de roure francès durant 50% noves i 50% de l'any anterior; transferir a tancs d'acer inoxidable fins a l'embotellat; L'envelliment en ampolla durant altres 12 mesos;
Edició: 4 anys després de la collita.

Notes de tast

Color: vermell típic de Nebbiolo
Bouquet7Gusto: intensa aroma de gerds i espècies, seguit d'un saborós toc de romaní i gingebre;
Aparellaments: perfecte amb plats a la graella, carns vermelles amb salsa i caça;
Temperatura de servei: 16-17 ° C

Opinions sobre La Spinetta Barbaresco Bordini 2012

Fons Vinum
Fons Vinum

4/5

Barbaresco Bandes Bandes La Spinetta 2012, flors i fruits s'uneixen en un molt elegant ... Alc. 14% vol.

Top Vendes Barbaresco