Tendències:

Barbaresco

Oddero Barbaresco Gallina 2016

75cl

Oddero Barbaresco Gallina 2017

43,64€
43,64€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Oddero Barbaresco Gallina 2017

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont, Itàlia)
Celler: Oddero
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Carmí vibrant. Nas: Regalèssia i espècies holandeses, pruna i cirera, flors, terra. Boca: En boca té un equilibri perfecte i un sabor envoltant. Atapeït i tànnic, cruixent i ferm en acidesa. Notes de guix i argila, camussa i espècies, gran quantitat de regalèssia.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: BarbarescoVINYA: OdderoRAÏMS: NebbioloELABORACIÓ: Compost de fruita de vinyes de 13-50 anys i vinificat tradicionalment. El celler es caracteritza per triar grans barrils i fermentacions lentes.MARIDATGE: Carn de res, pasta, xai, cérvol, cérvol.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre Oddero Barbaresco Gallina 2016

Oddero Barbaresco Gallina 2016 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Carmí vibrant.
  • Nas: Regalèssia i espècies holandeses, pruna i cirera, flors, terra.
  • Boca: En boca té un equilibri perfecte i un sabor envoltant. Atapeït i tànnic, cruixent i ferm en acidesa. Notes de guix i argila, camussa i espècies, gran quantitat de regalèssia.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: BarbarescoVINYA: OdderoRAÏMS: NebbioloELABORACIÓ: Compost de fruita de vinyes de 13-50 anys i vinificat tradicionalment. El celler es caracteritza per triar grans barrils i fermentacions lentes.MARIDATGE: Carn de res, pasta, xai, cérvol, cérvol.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més

Opinions sobre Oddero Barbaresco Gallina 2016

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Oddero Barbaresco Gallina 2016:Puntua Oddero Barbaresco Gallina 2016:

4 /5

El Barbaresco DOCG Gallina prové de vinyes ubicats en les millors regions vinícoles de les Langhe. A la localitat de La Morra, a la província de Cuneo, de fet, és l'empresa Oddero, amb l'experiència d'una família de viticultors de més de 2 generacions, de 'vida a aquest típic vi negre del Piemont. Elegant i dedicat a l'envelliment, es tracta del raïm Nebbiolo 100%, s'envelleix en barrils de roure durant 24 mesos i es perfecciona per altres 6 mesos en ampolla. Una perfecta expressió d'un terrer particularment capaç de donar excel·lents vins, Barbaresco DOCG Gallina va comptar amb la precisió i l'orgull de les peculiaritats de la prestigiosa denominació a la qual pertany: el fill de cargols joves i vells, entre fileres plantades fa 50 anys i els altres més recentment, s'alimenta en un sòl de marga ric en sorra fina. Els seus raïms, consentir pel clima temperat de la zona est d'Alba, creen un bon vi es caracteritza per una notable estructura i un bon equilibri entre acidesa i tanins.
Veure més
,

4 /5

Gallina Barbaresco 2016 Oddero
Oddero Cantina

Com una terrassa natural, els turons Piemont Langhe amb vistes a l'empresa Estates i cellers Oddero que sempre fa que el vi només el raïm de les seves pròpies vinyes.
La propietat de les vinyes i granges Oddero pertany a la família des d'abans de 1700. Avui dia és la marca històrica entre productors d'Barolo.
Després d'haver estat durant generacions confiats a les mans dels homes, el celler està actualment gestionada i administrada per Mariacristina i Mariavittoria, filles de James Oddero, persona famosa al Langhe i més enllà. En aquests llocs, que combina la saviesa antiga amb tècniques modernes. D'altra banda, se segueix amb la paciència i la tenacitat de cada pas de la producció.
La propietat està format per 35 hectàrees de vinyes, dels quals més de 16 conreada amb Nebbiolo de Barolo. Aquestes raïms donar utilitzades s'obtenen alguns dels millors vins de Langa, nascuts més de dos segles d'història: un exemple de com atresorar el passat per construir el present i establir les bases per al futur, gràcies a respectar les tradicions i l'extrema dedicat a la cura de les vinyes i el vi i l'atenció.

Vinificació i l'envelliment

Es dóna gran importància al cultiu de la vinya. A més, es necessita una selecció manual rígida de raïms a la vinya i al celler,
desrapat-trituració, fermentació alcohòlica i la maceració en acer inoxidable durant 25 dies a una temperatura controlada 28-29º C.
Després de la fermentació malolàctica al desembre.

Envellit en bótes de 20 a 30 hl de roure francès i austríac. Envelliment durada és d'aproximadament 24 mesos; S'embotella a finals de l'estiu. El següent és un refinament addicional de sis mesos en ampolla abans del seu alliberament.
Notes de tast
Color vermell robí amb tons granat llum.
En particular finor al nas, l'equilibri i complexitat, aromes de fruits vermells madurs, espècies, violeta, típic de Nebbiolo.
tanins envoltant, excel·lent longitud al paladar
Veure més
,

4 /5

Com per totes les vinyes de Nebbiolo, gran atenció al cultiu de la vinya, selecció manual rígida del raïm a la vinya, tant al soterrani amb la cinta transportadora en la qual els cassettes es vessi d'aproximadament 18 kg cadascun; desrapat i trepitjat amb sgranellatrice molt delicat, la fermentació alcohòlica i la maceració durant uns 25 dies, a una temperatura controlada de 28 º C. Després de la fermentació malolàctica al desembre. Envellit en bótes de roure durant 40 h. Envelliment durada és d'aproximadament 24 mesos; S'embotella a finals d'estiu, seguit de posterior envelliment en ampolla abans del seu alliberament durant un període de sis mesi.La típica Barbaresco Gallina s'expressa en l'elegància, la finor al nas i el paladar i la verticalitat de sensacions tànnic. Expressió d'un sòl de marga en bona proporció de sorra fina, té un color vermell robí amb tons granat llum. En particular finor al nas, l'equilibri i complexitat, aromes de fruits vermells madurs, espècies, violeta, típic de Nebbiolo. envoltant taní, bona longitud al paladar.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Oddero Barbaresco Gallina 2016201320112010

4/5

El vaig comprar perquè me'l va dir una amiga.
Bonic color cirera, de capa mitjana. Fins aromes a panses. Predominen els fruits vermells.
Veure més

4/5

El millor vi per a foie a la planxa. Ens el vam beure el meu soci i jo.
Intens a la vista. Es nota que el Oddero Barbaresco Gallina fa olor a fruits vermells. Més suau el 2011.
Veure més

4/5

Tons vermell cirera. Les olors més fortes són a roses vermelles.Equilibrat en boca.
Un bon vi que, per inexperiència nostra, no va quedar bé amb el sopar.
Genial per a vetllades íntimes.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega