Produttori del Barbaresco Barbaresco Riserva Rabaja Magnum 2005

Produttori del Barbaresco (Barbaresco)

188,44€ + 21,00€ Enviament (9 - 12 díes)

1.130,64€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

1.884,40€ + 55,00€ Enviament (9 - 12 díes)

188,44/unitat

Enviament: Fons Vinum ES (Italy)

Rebràs 2.51 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Fons Vinum ES

Fitxa tècnica · Produttori del Barbaresco Barbaresco Riserva Rabaja

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2005 Altres anyades
Denominació:Barbaresco (Piemont,Itàlia)
Celler: Produttori del Barbaresco
Volum: 150cl Altres volums
Raïms: Nebbiolo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Produttori del Barbaresco

Produttori del Barbaresco Barbaresco Riserva Rabaja Magnum 2005 (Nebbiolo)

Productor: Produttori del Barbaresco

DO: Barbaresco

Els raïms: Nebbiolo

Produttori del Barbaresco

Comprar Vi Produttori del Barbaresco:

Més comentaris sobre Produttori del Barbaresco Barbaresco Riserva Rabaja Magnum 2005

Martí Ribes

Publicat el a les 22.03

4 /5

Aquest 2005 va ser recomanació d'una altra parella.
Bon robí intens. Grans aromes de cafè i fusta. Un vi amb cos.
Bon vi que podria anar bé amb una bona carn.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Produttori del Barbaresco Barbaresco Riserva Rabaja Magnum 2014

Fons Vinum
Fons Vinum

4/5

Barbaresco Riserva 2014 Rabaja PRODUCTORS Barbaresco
Magnum de gran format
Barbaresco Riserva 2014 Rabaja PRODUCTORS Barbaresco
Produttori del Barbaresco
Ja se sabia al final de '800 que Nebbiolo, Barbaresco a la zona, tenia característiques molt diferents de les altres àrees de Piedmont.

Per a això, el llavors degà de l'escola de cinema d'Alba d'elaboració del vi, Domici Cavazza, de fet, resident a Barbaresco, va decidir reunir alguns productors i fabricants per establir un celler cooperatiu que podria produir un vi diferent, tenint en compte que els raïms Nebbiolo d'aquest zona va començar a fondre en el que després seria el nom de Barolo.

Era exactament 1894, any en què es van crear els cellers de Barbaresco Social, per a la producció de vins de luxe i menjar.

Inicialment compost per nou viticultors, la cooperativa va començar a fer vi usant els cellers pertanyents a l'empresa del mateix principal Domici Cavazza, que juntament amb altres membres, va triar per donar al vi del mateix nom del país: Barbaresco.
el celler
El celler estava sota la direcció de Cavazza fins a 1913, quan el director va morir.

Posteriorment, la cooperativa, després de set anys en el negoci va haver de tancar el 1920, enmig de l'era feixista. Després de la guerra, però, era el rector Barbaresco, Don Fiorino Marengo, qui en 1958 va decidir prendre les regnes de projectes iniciats per Cavazza, la refosa del celler del país com Produttori del Barbaresco, i que reuneix vint productors de vi Nebbiolo convençut de la qualitat de les seves vinyes, que va decidir unir-se junts per a la qualificació i la garantia de Barbaresco.

Des de llavors fins ara la Produttori del Barbaresco ha experimentat anys de gran èxit, compta actualment amb més de cinquanta membres membres conferitori, i té al voltant d'un centenar d'hectàrees de vinyes, plantades en exclusiva amb Nebbiolo i aproximadament 1/6 de la totalitat de la zona d'origen.

Gràcies a la dedicació constant de tots els productors que pertanyen a la cooperativa, la Produttori del Barbaresco no només ha estat considerat com una de les més prestigioses bodegues de la zona de Langhe, però és encara sovint pres com a exemple com una de les millors cooperatives de tot el món.

Necessàriament ha de ser oblidat en el soterrani fins a almenys la propera dècada.

El Rabajà Barbaresco Riserva DOCG, la Produttori del Barbaresco, va néixer d'una fermentació amb maceració de les pells durant 28 dies.

Descans de 36 mesos en bótes de roure de grans dimensions, edat i un any en ampolla.

És una gran Barbaresco i, tenint en compte el nivell de qualitat que arriba, sembla gairebé impossible veure que va oferir a aquest preu.

Any-estructurat, intens, fruita madura, fàcil de beure.

vi molt complex i elegant, olors fortes, fruita fragant, el cos envoltant.
nota de tast
color:

el vermell granat intens

aroma:

amb records de fruites madures fosques i melmelada
Es caracteritza per perfils d'aromes balsàmics i esmaltat.

gust:

El gust es comunica que els tanins estan finament cisellades, però encara són enèrgics i necessitats en la resta ampolla.
paladar estructurat i potent, profunda i persistent final.

Suggeriments:

plats de pasta, carns, caça i formatges.

Alc. 13, 5% vol.

Top Vendes Barbaresco