Tendències:

Barbera d'Alba

Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Barbera d'Alba (Piemont, Itàlia)
Celler: Poderi Colla
Volum: 75cl
Raïms: Barbera
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna: Vista: vermell porpra intens, intens. Nas: una aroma complex, vinós, tons florals de maduixa, cirera i espècies. Boca: amb molt de cos, una fresca acidesa, agradable tant jove com més madur. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbera d'Alba. VINYA: Poderi Colla RAÏMS: Barberà. MARIDATGE: pastes, sopes, pastissos i cassoles de carns. TEMPERATURA DE CONSUM: 15-17ºC

Descripció sobre Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna

Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna (Barbera)

NOTA DE TAST DE Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna:

  • Vista: vermell porpra intens, intens.
  • Nas: una aroma complex, vinós, tons florals de maduixa, cirera i espècies.
  • Boca: amb molt de cos, una fresca acidesa, agradable tant jove com més madur.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbera d'Alba.

VINYA: Poderi Colla

RAÏMS: Barberà.

MARIDATGE: pastes, sopes, pastissos i cassoles de carns.

TEMPERATURA DE CONSUM: 15-17ºC

Veure més

Opinions sobre Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna:Puntua Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna:

4 /5

NOTA DE TAST DE Poderi Colla Barbera d'Alba Costa Bruna:
- Vista: vermell porpra.
- Nas: una fragància vinosa, complexa de maduixes, cirera, floral i picant.
- Boca: un gran cos, acidesa fresca, agradable tant en els primers anys com en la maduresa.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbera d'Alba

RAÏMS: Barberà.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure.
ELABORACIÓ: collita manual, desrapat immediat, trituració, maceració amb les pells durant 10/12 dies a una temperatura màxima de 28 ° / 30ºC, finalització de la fermentació malolàctica abans de l'hivern.

MARIDATGE: pasta, sopes, flams i carn guisada.
Veure més
,

4 /5

Veure més
,

Fora de sèrie